Home ΗΠΑ ΜΠΑΜ! και ΚΑΤΩ! – Ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν: Έπεσε ο ΨΕΥΤΟπρόεδρος στη σκάλα του Air Force One. ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ;;;

ΜΠΑΜ! και ΚΑΤΩ! – Ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν: Έπεσε ο ΨΕΥΤΟπρόεδρος στη σκάλα του Air Force One. ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ;;;

by _
0 comment 282 views

ΜΠΑΜ! και ΚΑΤΩ! – Ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν: Έπεσε ο ΨΕΥΤΟπρόεδρος στη σκάλα του Air Force One. ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!…


Διαβάστε επίσης! >> Ο Μπάιντεν δεν πετάει με το Air Force 1, αλλά με ένα…σαράβαλο!!! Το αυτοκίνητό του…ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Μιλάει στον «τύπο» μέσα από πλατό του Χόλιγουντ!!!!


Πρώτο Θέμα: Ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν: Έπεσε στη σκάλα του Air Force One


Ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ σκόνταψε στη σκάλα του αεροσκάφους του…

Ένα απρόσμενο ατύχημα είχε νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καθώς σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους. Ο 78χρονος Μπάιντεν σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες.

Το ατύχημα στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One έγινε  την ώρα που ο πλανητάρχης  σκηνή της πτώσης προτού ο πλανητάρχης  ετοιμαζόταν να πετάξει για την Τζόρτζια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύοσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Ο Μπάιντεν σκόνταψε και στην προσπάθειά του να σηκωθεί παραπάτησε άλλες δύο φορές, μέχρι να σταθεί ξανά όρθιος.

biden-main11

Mέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν φορούσε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έπαιζε με τον σκύλο του.

Ο γιατρός του επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση της υγείας του, ωστόσο η σημερινή του εικόνα εγείρει ερωτήματα.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr