Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Βίντεο-ντοκουμέντο: Ακόμη κι η….ΚΑΜΑΛΑ έχει…ΣΩΣΙΕΣ, όπως το αφεντικό της…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Βίντεο-ντοκουμέντο: Ακόμη κι η….ΚΑΜΑΛΑ έχει…ΣΩΣΙΕΣ, όπως το αφεντικό της…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

by _
0 comment 349 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Βίντεο-ντοκουμέντο: Ακόμη κι η….ΚΑΜΑΛΑ έχει…ΣΩΣΙΕΣ, όπως το αφεντικό της…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Μαρ. 2021, 20:04,  ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΔΕΙΤΕ τον ΨΕΥΤΟ-πρόεδρο Μπάιντεν να μιλά στον «τύπο» μέσα από…ΠΛΑΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (green screen)!!! γράψαμε τα εξής αποκαλυπτικά για το γεγονός πως ο «Τζο Μπάιντεν» συνεχίζει να..ΕΞΑΠΑΤΑ και να…ΚΟΡΟΪΕΥΔΕΙ τους πάντες…

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουμε βγάλει εδώ και μήνες δεκάδες άρθρο αποδεικνύοντας το γεγονός πως ο Μπάιντεν είναι ένας «πρόεδρος»-…ΜΑΪΜΟΥ που έκλεψε τις εκλογές της 3ης Νοεμ. του 2002 και που έχει αντικατασταθεί από…ΣΩΣΙΑ (περισσότερα ΕΔΩ) για…ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ.

 

Διαβάστε όλα αυτά στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ και διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα εκεί για αυτό το θέμα.

 

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο του πασίγνωστου ερευνητή του διαδικτύου RussianVids (επίσης γνωστός ως RV Truth) όπου…ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!…ο κος Μπάιντεν μας καταδεικνύει/αποδεικνύει πόσο….ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ διότι την ώρα που πλησιάζει τις «κάμερες» και «μικρόφωνα», το ένα ένα χέρι του περνάει μέσα από…ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ως δια…ΜΑΓΕΙΑΣ…!!!! Αυτό παει να πει…ΠΛΑΣΤΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ…ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΘΟΝΗ…!!!

 

 

Τώρα, και σαν μην έφταναν όλα αυτά, δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που καταδεικνύει/αποδεικνύει ότι ακόμη κι η…ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ έχει…ΣΩΣΙΕΣ!!!



Στο βίντεο η κα «Καμάλα» κάνει μια δημόσια εμφάνιση, αλλά νόμιζε ότι η…ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η κυρία που μιλούσε στον κόσμο εκεί, μόνο η «Καμάλα» ΔΕΝ ΗΤΑΝ….ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΙΑΣ ΤΗΣ!!! Μετά την πλησιάζει μια κυρία που αντελήφθη αμέσως ότι η «Καμάλα»…ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΜΑΛΑ και αρχίζει να φωνάζει μπροστά σε όλους «Αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Καμάλα!» με αποτέλεσμα να τρέπεται σε…ΦΥΓΗ η ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΜΑΛΑ!!!

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα για περισσότερα!….

Ρεπόρτερ της Ουάσινγκτον προτείνουν στους Δημοκρατικούς να χρησιμοποιούν ένα…ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟΝΤΟΣ Μπάιντεν για να χειριστούν τις δημόσιες ομιλίες του!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr