Home ΚΟΣΜΟΣ Οργή στην Ουκρανία: Μια 8χρονη μπλόγκερ έκανε σχέση με 13χρονο – και η μητέρα της συμφωνεί

Οργή στην Ουκρανία: Μια 8χρονη μπλόγκερ έκανε σχέση με 13χρονο – και η μητέρα της συμφωνεί

by _
0 comment 171 views

Οργή στην Ουκρανία: Μια 8χρονη μπλόγκερ έκανε σχέση με 13χρονο – και η μητέρα της συμφωνεί

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία για τη σχέση ενός 8χρονου κοριτσιού, που ασχολείται με το μόντελινγκ, με έναν 13χρονο και τις «προκλητικές» κοινές φωτογραφίες τους…

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία μετά την αποκάλυψη πως μια 8χρονη μπλόγκερ με εκατομμύρια followers έχει σχέση με ένα 13χρονο αγόρι, με την απόλυτη έγκριση της μητέρας της, που ελέγχει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Η Milana Makhanets μετρά σχεδόν 7 εκατομμύρια followers στο Likee, μια πλατφόρμα παρόμοια με το TikTok και δημοφιλή σε μικρά παιδιά από Ρωσία και Ουκρανία, ενώ εργάζεται επίσης ως μοντέλο, συμμετέχοντας συχνά σε παιδικές επιδείξεις μόδας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://www.lifo.gr/now/world/orgi-stin-oykrania-mia-8hroni-mplogker-ekane-shesi-me-13hrono-kai-i-mitera-tis-symfonei?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1-lD8SHrZwsIHryIUZQjR8PuPPo1qxFuxorK0BknhUaK4Ufka6a84gPbE#Echobox=1615987153

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr