Home Greek News Σωκράτης Κόκκαλης! Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει… από τους διεφθαρμένους!

Σωκράτης Κόκκαλης! Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει… από τους διεφθαρμένους!

by _
0 comment 367 views

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Σωκράτης Κόκκαλης! Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει… από τους διεφθαρμένους! 100 μέτρα μπορεί να περπατήσει;


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Κι ο υιός του Κόκκαλη είναι Ευρωβουλευτής του…ΣΥΡΙΖΑ!!!


Του Άρη Σπίνου

Δεν υπήρχε καμία αντίρρηση ότι κάποιος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να παραστήσει στα γεράματα τον αρχηγό κόμματος ο Τράγκας.

Ήταν απόλυτα βέβαιο ότι ο ίδιος από τα εκατομμύρια που έχει δεν επρόκειτο να βάλει ούτε μισό ευρώ. Στους διαδρόμους της Βουλής αλλά και τα στέκια του λευκού κολάρου κουβεντιάζεται ήδη το όνομα του κορόιδου που παραμυθιάστηκε και πίστεψε ότι ο Τράγκας θα γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης

Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, με γερή προκαταβολή, για να φτιάξει το κόμμα του ο Τράγκας. Όταν σύντομα όμως διαπιστώσει ο πανίσχυρος επιχειρηματίας ότι το κόμμα δεν έχει οπαδούς, θα αρχίζει να κλαίει τα λεφτά του με μαύρο δάκρυ. Προς το παρόν ο Νίκος Νικολόπουλος που τελευταία φορά ήταν υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη και ο Καζάκης (!) αποτελούν τους οπαδούς του.

Πηγή >> https://edolio5.blogspot.com/2021/03/72-100.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr