Home Greek News ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

by _
0 comment 233 views

ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;


Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζει τον λαό…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Δεν έφταναν σε αυτόν τον Τόπο τα δεκάδες προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία τις τελευταίες δεκαετίες από την Μεταπολίτευση (1974) μέχρι σήμερα, με υπευθυνότητα όλων των κομμάτων Εξουσίας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ), ήλθε και η “απεργία πείνας” από τον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα για να αναζωπυρώσει την χαλκευμένη έχθρα “δεξιών” και “αριστερών” ρίχνοντας “πετρέλαιο στη φωτιά”!

Από τις 8 Ιανουαρίου, όταν ο τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατούνταν, άρχισε να αναζωπυρώνεται ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα, στο οποίο αλόγιστα συμμετείχαν διάφορες προσωπικότητες, που τους ένοιαξε μόνο να μην σημειωθεί στην Ελλάδα θάνατος απεργού πείνας, που δεν έχει συμβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία 40 χρόνια! Τους οποίους ένοιαξαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, του τρομοκράτη που αφαιρούσε ζωές για πλάκα (συγνώμη για τις ιδέες του). Ενός εγκληματία που δεν ζήτησε συγνώμη για τα αποτρόπαια εγκλήματά του! Ενός αμετανόητου ανθρώπου!

Ο Κουφοντίνας του ΠΑΣΟΚ και αργότερα της 17Ν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/49411-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr