Home Greek News «Ως εδώ»: Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους σε κάθε μεριά της Ελλάδας κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας

«Ως εδώ»: Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους σε κάθε μεριά της Ελλάδας κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας

by _
0 comment 138 views

«Ως εδώ»: Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους σε κάθε μεριά της Ελλάδας κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας

Χιλιάδες πολίτες σε πολλές περιοχές της χώρας βγήκαν σήμερα Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική βία και το lockdown


Ηχηρό μήνυμα στέλνουν το μεσημέρι του Σαββάτου χιλιάδες πολίτες σε κάθε μεριά της χώρας, οι οποίοι διαδηλώνουν κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας με το σύνθημα «ως εδώ». 

Οι εικόνες πρωτοφανής βίας από τις δυνάμεις καταστολής που είδαμε τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τα πολύμηνα lockdowns τα οποία έχουν καταστρέψει οικονομικά και ψυχολογικά τους πολίτες έβγαλαν χιλιάδες άτομα σήμερα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Από νωρίς το πρωί υπήρχαν καλέσματα για συγκεντρώσεις και ήδη έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολίτες, όπως μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

«Να φωνάξουμε ένα μεγάλο “ως εδώ” και να διεκδικήσουμε την ελευθερία και τα δικαιώματά μας σε όλες τις γειτονιές», είναι το σύνθημα των διαδηλωτών.

Εικόνες από το Σύνταγμα: 



Αθήνα (Πανόρμου)

Νέα Ιωνία 

Πετρούπολη πάνω από 500 ξεκινάνε κι όσο προχωράμε μπαίνουν κι άλλοι !

Μια πόλη ολόκληρη φωνάζει “Φασίστα, σκουπίδι,Χρυσοχοΐδη”

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Ρόγγας στις Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021



Ηλιούπολη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/970084_os-edo-hiliades-polites-stoys-dromoys-se-kathe-meria-tis

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr