Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΑΣ… ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΑΣ… ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ…

by _
0 comment 223 views

Τα βίντεο που δείχνουν Αστυνομική βία,  πολύ συχνά είναι  άδικα για την Αστυνομία και παραπλανητικά. Και αδικούν την διακρίβωση της αλήθειας και την δικαστική αξιοποίηση των στοιχείων.

Ένα παράδειγμα είναι το πιο κάτω βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να επιτίθενται σε μια κοπέλα. Το συγκεκριμένο βίντεο ενεργοποιεί το θυμικό και αντανακλαστικά αρνητικά, σε βάρος της αστυνομίας.

Αυτά δείχνει το βίντεο, το οποίο  έχει επιλεκτικά αποκοπεί εκεί που ήθελε ο χρήστης του.;;; Εμείς δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Αλλά ένα πράγμα ξέρουμε, ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει πάρει εντολή να καταστέλλει και να ΔΕΡΝΕΙ τους Έλληνες πολίτες που τολμούν να ξαναπάρουν πίσω τις….ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ επειδή ξέρουν ότι τους έχει ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ η κυβέρνηση Μητσοτάκη –ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!— με βάση τον…ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό που υπάρχει ΜΟΝΟ στην αρρωστημένη φαντασία αυτών που κυβερνάνε ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ την Ελλάδα και που παίρνουν…ΑΝΩΘΕΝ τις εντολές τους για όλα αυτά.

ΓΙ’ΑΥΤΟ βλέπουμε αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στις τηλεοράσεις και στα social media όσον αφορά αυτά τα επεισόδια που πρωτο-προέκψαν λόγω της…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, που βρήκε βέβαια το αποκορύφωμά της στη….ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ πριν λίγες ημέρες με τον ξυλοδαρμό ενος ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Για να δούμε την πραγματικότητα όμως όσον αφορά το παρακάτω βίντεο. Δηλαδή την αρχή του βίντεο που  δεν δόθηκε στη δημοσιότητα και τεχνηέντως αποκόπηκε (;;;) …

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 9ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2021…!!! 

ΠΑΝΤΩΣ, ΌΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑ ΤΗΝ…ΒΙΑ. ΣΥΜΠΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ.

ΟΠΟΤΕ ΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΈΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΑΠΌ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΌΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΚΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ…ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ…Η ΙΔΙΑ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr