Home Greek News Ποιά μάσκα και κουκούλα; Η Αστυνομία χρησιμοποιεί τεχνολογία με την οποία κάνει αναγνώριση προσώπου (βίντεο)

Ποιά μάσκα και κουκούλα; Η Αστυνομία χρησιμοποιεί τεχνολογία με την οποία κάνει αναγνώριση προσώπου (βίντεο)

by _
0 comment 169 views

Ποιά μάσκα και κουκούλα; Η Αστυνομία χρησιμοποιεί τεχνολογία με την οποία κάνει αναγνώριση προσώπου (βίντεο)


Με αφορμή τα επεισόδια και τις επιθέσεις της Νέας Σμύρνης, ειπώθηκε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της τεχνολογία, με την οποία μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάτω από μάσκες και κουκούλες.

Το βίντεο από απογευματινή εκπομπή και τα όσα δηλώνει ο δημοσιογράφος είναι αποκαλυπτικά:

Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτές οι τεχνολογίες θα λύσουν προβλήματα χρόνων με τους “γνωστούς-άγνωστους” ή θα χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα στην Ν.Σμύρνη δείχνουν αρκετά ζητήματα λανθασμένων (;) κυβερνητικών επιλογών με σκοπό απλά να μην αντιδρούν οι πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήδη  δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις όπου αναφέρεται ότι οι διαδηλώσεις στην Γερμανία ευθύνονται για τα lockdown (επομένως το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και εδώ;) ενώ η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη δνε έχει καμία ευθύνη.

Μάλλον ουδείς εκ των κυβερνόντων έχει μπει σε ένα από τα ΜΜΜ (έχουν άνετα αυτοκίνητα με φρουρές άλλωστε) για να μας πει αν κολλάει ο κορωνοϊός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/969746_poia-maska-kai-koykoyla-i-astynomia-hrisimopoiei-tehnologia

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr