ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;;


Διαβάστε πρώτα το άρθρο με τίτλο ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, για να καταλάβετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ, και μετά αυτό του κιου Γ. Αδαλή…


George Adalis B

Πριν 1 ημ.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;

Ξεκινήστε να βλέπετε το επίμαχο βίντεο, μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι μηχανές με μεγάλη ταχύτητα να διασχίζουν τον δρόμο. Ο κόσμος σπάει μολις τις βλέπει κι αρχίζει να τρέχει. Ολοι τους! Ολοι εκτός από έναν! Ο οποίος έρχεται από το πουθενά, δεξιά από το μονοπατάκι της Πλατείας! Και προσέξτε τις κινήσεις του για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα:

Στην φωτό #1. ο υποτιθέμενος αναρχικός, την στιγμή που οι μηχανές των αστυνομικών περνούν ακόμα, ξεκινά ελαφρά πηδηματάκια, ως σαν αθλητής και αμέσως ξεκινά να τρέχει παράλληλα με τις μηχανές!

Φωτό #2.: Έχει ήδη διανύσει 100 περίπου μέτρα τρέχοντας παράλληλα με τις μηχανές. Είναι απόλυτα μόνος του. Ουδείς τρέχει ή βρίσκεται μαζί του. Ουδείς τον ακολουθεί.

Φωτό #3.: Σαν να γνώριζε όταν ξεκίνησε την κούρσα των 150μ. ότι οι μηχανές θα σταματήσουν εκεί και αρπάζει τον συνοδηγό της μηχανής, τον πετά κάτω και ξεκινά να τον κλωτσά! Αμέσως μετά, αρχίζουν να συρρέουν πλήθος αναρχικών οι οποίοι κυριολεκτικά χτυπούν με ότι βρουν τον πεσμένο αστυνομικό!

Δεν χρειάζεται και πολλά γράμματα, για να καταλάβεις ότι αυτός με την φόρμα με την λευκή ρίγα, είναι εκπαιδευμένος παρακρατικός! Οτι το σκηνικό ήταν ΚΑΡΑστημένο στο συγκεκριμένο σημείο με σκοπό να χυθεί αίμα! Στημένο από παρακρατικούς που “ενοικιάζονται” είτε από εδώ είτε από κεί!

Είναι Ελληνας ή αλλοδαπός ;Θα επανέλθω ….

Πηγή >>

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;

Ξεκινήστε να βλέπετε το επίμαχο βίντεο,…

Δημοσιεύτηκε από George Adalis B στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

 

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/03/09/%cf...