Τραμπ: Απoρρίφθηκε και η τελευταία προσφυγή του για ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος


NewsBeast.gr: Τραμπ: Απoρρίφθηκε και η τελευταία προσφυγή του για ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος

Η υπόθεση αφορούσε την καταμέτρηση χιλιάδων ψηφοδελτίων που είχαν κατατεθεί μέσω ταχυδρομείου στο Ουισκόνσιν


Σχοιλάζει το GreekNewsOnDemand.com: 

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουν ήδη γράψει πολλά αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του σάιτ μας και βρείτε το τμήμα που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ και εκεί θα μάθετε τόσο για την μεγάλη ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ της 3ης Νοεμ. του 2020 όσο και για τις επιλογές του Τράμπ ώστε να ξαναμπεί στην ΕΞΟΥΣΙΑ!!! Απλά, το Ανώτατο Δικαστήριο συνεχίζει να μας δείχνει…ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι ΚΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ του που ΔΕΝ ασχολούνται καν με μια υπόθεση για την οποία υπάρχουν ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ότι, ΟΝΤΩΣ, έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ στις κάλπες στις 03 Νοεμ. του 2020.


Η τελευταία από τις τρεις προσφυγές που είχε υποβάλει ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με την οποία αμφισβητούσε την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου απορρίφθηκε σήμερα Δευτέρα (8/3) από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς κανένα σχόλιο, οι εννέα δικαστές απέρριψαν την προσφυγή του Τραμπ, η οποία αφορούσε την καταμέτρηση χιλιάδων ψηφοδελτίων που είχαν κατατεθεί μέσω ταχυδρομείου στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν. Ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας ηττήθηκε στο Ουισκόνσιν από τον Τζο Μπάιντεν με διαφηρά άνω των 20.000 ψήφων.

Αυτή ήταν η τελευταία από τις τρεις προσφυγές που υπέβαλε ο Τραμπ προς το τέλος της προεδρίας του και την οποία αρνήθηκε να εξετάσει το Ανώτατο Δικαστήριο. Οι δύο άλλες –η μία αφορούσε και πάλι το Ουισκόνσιν και η δεύτερη την Πενσιλβάνια– απορρίφθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου.

Και στις τρεις περιπτώσεις, κατώτερα δικαστήρια είχαν εκδώσει αποφάσεις κατά του Τραμπ. Κατέστη έτσι σαφές ότι το Ανώτατο Δικαστήριο, τρία μέλη του οποίου έχουν διοριστεί από τον τέως πρόεδρο, δεν είχε καμία πρόθεση να παρέμβει σε αυτές τις υποθέσεις και σε όσες άλλες υπέβαλαν οι σύμμαχοί του, δεδομένου ότι δεν το έκανε ούτε πριν την 6η Ιανουαρίου, όταν το Κογκρέσο επικύρωσε τη νίκη του Μπάιντεν.

Σήμερα, το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε επίσης να εξετάσει άλλη μια υπόθεση που σχετιζόταν με τις εκλογές και είχε κατατεθεί από τον δικηγόρο Λιν Γουντ, έναν σύμμαχο του Τραμπ. Με την προσφυγή του ζητούσε από τους δικαστές να μπλοκάρουν τη διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών για τη Γερουσία στην Τζόρτζια. Το Δικαστήριο δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αίτημα και οι Δημοκρατικοί κέρδισαν και τις δύο έδρες στην Πολιτεία αυτήν.

————-

TAGS .. 

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna EllisUS News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

 

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/category/%ce%b...