Home Greek News Τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ασθενείς από διάφορα αίτια τους έχουν παρατημένους στα νοσοκομεία ενώ οι ΨΕΥΤΟ-ασθενείς του ΨΕΥΔΟ-COVID τους φροντίζουν άριστα!!!

Τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ασθενείς από διάφορα αίτια τους έχουν παρατημένους στα νοσοκομεία ενώ οι ΨΕΥΤΟ-ασθενείς του ΨΕΥΔΟ-COVID τους φροντίζουν άριστα!!!

by _
0 comment 185 views

Τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ασθενείς από διάφορα αίτια τους έχουν παρατημένους στα νοσοκομεία ενώ οι ΨΕΥΤΟ-ασθενείς του ΨΕΥΔΟ-COVID τους φροντίζουν άριστα!!!


Την λένε Αγγελική Βαϊλα…

Πήγε πριν λίγες μέρες στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας για ιατρική περίθαλψη επειδή ήταν…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗ με πυρετό, κτλ….

Σύμφωνα με οδηγίες του ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ…ΕΟΔΥ (που τυχαίνει να είναι ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ με όλους του ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που είναι πίσω από την ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ) σχετική με αυτήν την περίπτωσιν, αυτή η κυρία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ…ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ…!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΓΝΏΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΊΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ!!! Ο ΡΌΛΟΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ!!!  για περισσότερα για τον ΕΟΔΥ και το ρόλο του στην…ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

Δείτε τώρα και βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!! ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ…!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr