Home Greek News Νέα Σμύρνη: Απίστευτος συνωστισμός στη συγκέντρωση και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

Νέα Σμύρνη: Απίστευτος συνωστισμός στη συγκέντρωση και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

by _
0 comment 113 views

Προδοτικό Πρώτο Θέα: Νέα Σμύρνη: Απίστευτος συνωστισμός στη συγκέντρωση…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ακόλουθο είναι…ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από πλευράς του Πρώτου Θέματος!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΞΕΙΣ…ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ!!!


Συγκεντρώσεις παρά την πανδημία και τα 3.215 σημερινά κρούσματα – Συναγερμός στην αστυνομία – Κουκουλοφόροι ανάμεσα στους συγκεντρωμένους

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Σμύρνη αυτή την ώρα.  Μάλιστα με εντολή της Αστυνομίας έχουν διακοπεί από τις 17.00 τα δρομολόγια του Τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ήδη, καταγράφονται εικόνες απίστευτου συνωστισμού, σε μια μέρα μάλιστα που τα κρούσματα του κορωνοϊού εκτοξεύτηκαν στις 3.215!

Η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ξεκίνησε περίπου στις εξίμισι το απόγευμα, ενώ μεταξύ των συγκεντρωμένων βρίσκονται και οργανωμένοι οπαδοί ομάδων, πολλοί εκ των οποίων κρατούν καδρόνια και φορούν κουκούλες. Οι αστυνομικοί σε ελέγχους εντόπισαν σάκο με μπουκάλια γεμάτα εύφλεκτο υλικό.  Τα συνθήματα που επικρατούν είναι κατά της αστυνομίας, ενώ οι συγκεντρωμένοι ακολουθούν πορεία προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πλατεία της Νέας Σμύρνης:

eflekto
Σάκο γεμάτο με μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό εντόπισαν οι αστυνομικοί στη διάρκεια ελέγχων
 
nea-smyrni4__5_
nea-smyrni4__1_
nea-smyrni4__2_


nea-smyrni4__3_

 

 

nea-smyrni__1_
nea-smyrni__2_
nea-smyrni__3_
nea-smyrni__4_
nea-smyrni__5_



nea-smyrni__6_
nea-smyrni__7_

https://www.protothema.gr/greece/article/1102839/nea-sugedrosi-sti-nea-smurni-stis-1800-poioi-stathmoi-kleinoun-se-metro-isap-kai-tram/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr