Home ΔΙΕΘΝΗ «Εμβόλια DNA, RNA»! Βίντεο από το 2017 με τον Bill Gates να προβλέπει τα πάντα!

«Εμβόλια DNA, RNA»! Βίντεο από το 2017 με τον Bill Gates να προβλέπει τα πάντα!

by _
0 comment 231 views

«Εμβόλια DNA, RNA»! Βίντεο από το 2017 με τον Bill Gates να προβλέπει τα πάντα!


«Διορατικός» ο διεθνιστής…

Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς, είχε ανακοινώσει το 2017 μια προσπάθεια που αναπτύσσει προσαρμόσιμα εμβόλια πριν από μια παγκόσμια κρίση υγείας.

Τότε είχε παρουσιάσει το Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) – που ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates , τις κυβερνήσεις της Ινδίας και της Νορβηγίας, το φιλανθρωπικό ίδρυμα ιατρικής έρευνας Wellcome και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – λέγοντας ότε πώς «ο κόσμος είναι τραγικά απροετοίμαστος» για πανδημίες και ανακοινώνοντας από τότε πως ετοιμάζουν νέο εμβόλιο (DNA,RNA).

«Ο CEPI είναι ένας συνασπισμός προετοιμασίας για επιδημίες. Και η ιδέα είναι να ενταχθεί ένας νέος τρόπος δημιουργίας εμβολίων που θα μπορούσε να μας επιτρέψει να αναπτύξουμε σε λιγότερο από 1 έτος ένα καινοτόμο εμβόλιο. Ονομάζονται εμβόλια DNA, RNA», είχε δηλώσει το 2017 ο Gates.

«Αυτό μας δίνει μια ευκαιρία να είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε εγκαίρως όταν η επόμενη επιδημία χτυπήσει», είχε υπογραμμίσει.

«Κι αν επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, πόσους ανθρώπους πραγματικά σώζουμε; Λοιπόν ξέρετε δεν γνωρίζουμε πάντα τον κίνδυνο μιας επιδημίας, και μερικές επιδημίες όπως μια επιδημία γρίπης, θα μπορούσαν να είναι απόλυτα τεράστιες», είχε τονίσει ο παγκοσμιοποιητής, ο οποίος έχει χρηματοδοτήσει προγράμματα εμβολίου, με πολλούς να τα έχουν κατηγορήσει για παρενέργειες στείρωσης.

«Χρειαζόμαστε εμβόλια για πολλά πράγματα, όχι μόνο για επιδημίες», είχε καταλήξει.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον αυτό βίντεο:



 

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/emvolia-dna-rna-vinteo-apo-to-2017-me-ton-bill-gates-na/?fbclid=IwAR05FYK8hFFnEveqZdkiedIGno4YUZxRfhN49svKOwNSKai967wUccSSNLM

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr