Home Greek News ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

by _
0 comment 115 views

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Οι ΗΠΑ ουδέποτε υπήρξαν “σύμμαχος” χώρα της Ελλάδος. Πάντοτε – διαχρονικά – τάσσονταν στο πλευρό της Τουρκίας, της προαιώνιας εχθρού της Ελλάδος. Παρ΄ ότι η Ελλάς ήταν εκείνη που τάχτηκε στο πλευρό των “συμμαχικών δυνάμεων” κατά του φασιστικού – ναζιστικού Άξονα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, χύνοντας ποτάμια αίματος, χάνοντας ανθρώπινες ζωές στο πεδίο των μαχών, βιώνοντας αποτρόπαιες εγκληματικές ενέργειες των ναζιστικών στρατευμάτων.

Θηριωδίες, που δεν ξεχνά η Ιστορία, άσχετα αν ξεχνούν οι Αμερικάνοι. Ξεκληρίστηκαν ολόκληρα ελληνικά χωριά, βιάστηκαν Ελληνοπούλες, σφάχτηκαν βρέφη. Η Ελλάς με την αντρειοσύνη της, την παλληκαριά της, την φιλοπατρία της και την άγνοια του κινδύνου, αψήφησε τον θάνατο μπρος στη λευτεριά της – για μια ακόμη φορά – και ανάγκασε τον Άγγλο Πρωθυπουργό του Πολέμου Ουίνστων Τσώρτσιλ να παραδεχτεί και να πει:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://egerssi.gr/%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr