Ο CEO Α.Μπουρλά της Pfizer «δεν έχει εμβολιαστεί πλήρως» με το εμβόλιο mRNA! – Γιατί άραγε;


Ο CEO Α.Μπουρλά της Pfizer «δεν έχει εμβολιαστεί πλήρως» με το εμβόλιο mRNA! – Γιατί άραγε;


Όταν ο ίδιος ο CEO της Pfizer, ο Άλμπερτ Μπουρλά δεν έχει ακόμα κάνει το εμβόλιο της εταιρείας του κατά του Covid-19 που επεμβαίνει στα ριβοσώματα των κυττάρων (ή όπως κάποιοι ισχυρίζονται «Δεν έχει κάνει ακόμα την δεύτερη δόση», αν και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την έναρξη των εμβολιασμών), τότε γιατί να το κάνουν οι απλοί πολίτες;

Και να μην επιλέξουν να κάνουν ένα άλλο εμβόλιο κατά του Covid-19;

Είναι ένα ερώτημα που προκύπτει από την αποκάλυψη ότι ο Άλμπερτ Μπουρλά ματαίωσε προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ, το οποίος είναι σε ολικό εμπάργκο με τον έξω κόσμο παρά την υποτιθέμενη επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος με το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech γιατί δεν έχει εμβολιαστεί!

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 12 News αποκάλυψε ότι το προγραμματισμένο εδώ και μήνες ταξίδι του CEO της Pfizer στο Ισραήλ ματαιώθηκε επειδή ο Άλμπερτ Μπουρλά «δεν είχε ακόμη εμβολιαστεί πλήρως».

Συγκεκριμένα ο Α.Μπουρλά και «ορισμένα μέλη της ομάδας του είχαν λάβει τις πρώτες δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αλλά όχι ακόμη την δεύτερη»!

Και γιατί, αν συνέβη αυτό δεν είναι προγραμματίσει να κάνει την πρώτη δόση εγκαίρως; Ή μήπως δεν την έκανε καθόλου;

«Είμαι 59 ετών, υγιής, δεν θα πάρω τη θέση κανενός στο πρόγραμμα εμβολιασμού».

Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο, ο Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε στο CNBC πως «Δεν θα παρακάμψει την σειρά προτεραιότητας» προκειμένου να λάβει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού γιατί «Είμαι 59 ετών, υγιής, δεν εργάζομαι στην πρώτη γραμμή, οπότε δεν είμαι στην κατηγορία που θα εμβολιαστεί» δήλωσε.

Και τότε πώς έλαβε την πρώτη δόση κατά του Covid-19, όπως λέει ότι συνέβη; Αφού στην ηλικία του, υποτίθεται ότι δεν έχει φτάσει ακόμα το εμβολιαστικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ;

Και σε οποιαδήποτε περίπτωση, ποιος θα έλεγε ότι ο Α.Μπουρλά δεν θα έπρεπε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο που επεμβαίνει στο mRNA των ανθρώπων καθώς είναι ο CEO της εταιρείας που το παράγει; Ακόμα και για συμβολικούς λόγους προκειμένου να πειστεί ο πληθυσμός ότι είναι ασφαλές.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Robert F. Kennedy, Jr γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA

Ο Robert F. Kennedy στις 10 Δεκεμβρίου απεύθυνε μήνυμα προς την παγκόσμια κοινότητα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια mRNA λέγοντας το εξής απλό: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της Guardian, η Pfizer χρεώνei περισσότερα από 30 δολάρια ανά άτομο για το εμβόλιό της με κόστος παραγωγής 0,50 δολ.!

https://www.pronews.gr/ygeia/968419_o-ceo-ampoyrla-tis-pfizer-den-ehei-emvoliastei-pliros-me-emvolio-mrna-giati-arage

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/ygeia/968419_o...