Με εντολή Κ.Μητσοτάκη αποσύρθηκε η προσωπική φρουρά του Γ.Τράγκα – Σχεδιάζεται απόπειρα εναντίον του;


Με εντολή Κ.Μητσοτάκη αποσύρθηκε η προσωπική φρουρά του Γ.Τράγκα – Σχεδιάζεται απόπειρα εναντίον του;

Τι αναφέρουν τα έγγραφα


Μυστήριο πίσω από την υπόθεση της μήνυσης του Άκη Σκέρτσου στον Γιώργο Τράγκα, καθώς τελικά φαίνεται πως δεν υπήρχε καμία μήνυση, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα για το ποιοι ήταν οι ένοπλοι άνδρες κάτω από το σπίτι του δημοσιογράφου. 

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέσυρε σήμερα το απόγευμα, ακαριαία, την προσωπική φρουρά του γνωστού δημοσιογράφου και αρχηγού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργου Τράγκα όπως καταγγέλλει το crashonline.gr.

Η εντολή που ήρθε από την Διεύθυνση Αστυνομίας στους δύο αστυνομικούς του, υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον προστατευόμενος στόχος.

Δείτε το έγγραφο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντολή του πρωθυπουργού δίνεται μετά από πολιορκία της οικίας του Γιώργου Τράγκα από τέσσερα αυτοκίνητα, με ένοπλους κουκουλοφόρους αγνώστους.

Όπως έμαθαν χθες οι δικηγόροι του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», δεν υπήρχε καμία μήνυση του κου Σκέρτσου στην Εισαγγελία, ούτε εντολή σύλληψης του Γιώργου Τράγκα. Το καυτό ερώτημα είναι ποιοι ήταν οι ένοπλοι κουκουλοφόροι που έζωσαν το σπίτι του επί 24 ώρες.

Η Κρατική Ασφάλεια απάντησε χθες σε δικηγόρο του Κινήματος ότι υπάρχει μόνο μία καταγγελία, και ότι θα κληθεί ο Γιώργος Τράγκας να δώσει εξηγήσεις.Από χθες με εντολή του πρωθυπουργού αποσύρθηκε η ασφάλειά του και εκφράζονται φόβοι από την οικογένειά του ότι το περιβάλλον του Μαξίμου σχεδιάζει απόπειρα εναντίον του. Αυτό ενισχύουν διάφορα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον έρχεται σε επαφή και με άτομα του υποκόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κοινοποιήσει απόρρητο έγγραφο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τράγκα ότι συντρέχουν στο πρόσωπο του ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε το έγγραφο:Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/968357_me-entoli-kmitsotaki-aposyrthike-i-prosopiki-froyra-toy-ktragka

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/elliniki-polit...