Home Greek News Ο γιος του “φαρμακοχέρι” , Έκτορας Κουφοντίνας και η κόρη της αδερφής του κάνουν την επανάσταση τους… στον ιππικό όμιλο με χειροκροτητή τον πρώην Βασιλιά.

Ο γιος του “φαρμακοχέρι” , Έκτορας Κουφοντίνας και η κόρη της αδερφής του κάνουν την επανάσταση τους… στον ιππικό όμιλο με χειροκροτητή τον πρώην Βασιλιά.

by _
0 comment 459 views

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΙΙΚΟ!!! Αποδοτικές οι… απαλλοτριώσεις Τραπεζών;…

Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΙΠΠΑΣΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΠΟΡ;;;!!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ…;;;


Μόνο στο edolio5! Ο γιος του “φαρμακοχέρι” , Έκτορας Κουφοντίνας και η κόρη της αδερφής του κάνουν την επανάσταση τους… στον ιππικό όμιλο με χειροκροτητή τον πρώην Βασιλιά.

Του Άρη Σπίνου 

Προφανώς η ζωή συνεχίζετε για όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα τι κουβαλάνε από πίσω τους. Μερικά απλά πράγματα σημαίνουν πολλά αλλά ταυτόχρονα και τίποτα.

Ίσως ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι λάτρης  του σπορ των πλουσίων και της βασιλικής οικογένειας. Της ιππασίας. Ένα σπορ που ακολουθεί μάλλον σύσσωμη όλη η οικογένεια και μάλιστα σε βαθμό πρωταθλητισμού. Η κόρη της αδερφής του Σάσσα Χαζτηπρίμου έχει διακριθεί σε διαβαλκανικό πρωτάθλημα. Άλλες συνήθειες και άλλες συμπεριφορές από τον Μπαμπά και θείο. 

Image

Image

Image

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr