Home ΗΠΑ Yahoo: Το ξενοδοχείο του Τράμπ στο DC αύξησε τις τιμές για τις 4 Μαρ., την ημέρα που οι υποστητιχτές του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο πρ. πρόεδρος!!!

Yahoo: Το ξενοδοχείο του Τράμπ στο DC αύξησε τις τιμές για τις 4 Μαρ., την ημέρα που οι υποστητιχτές του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο πρ. πρόεδρος!!!

by _
0 comment 329 views

President Trump at the grand opening ceremony of the Trump International Hotel in Washington, DC. Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images

Yahoo News: Το ξενοδοχείο του Τράμπ στην Ουάσινγκτον αύξησε τις τιμές του για τις 4 Μαρτίου φέτος, την ημέρα που οι υποστηριχτές του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί και πάλι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο πρ. πρόεδρος των ΗΠΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Μαρ. 2021, 16:06, ωρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το Yahoo News (πηγή εδώ), το ξενοδοχείο του Ντόναλντ Τράμπ στην Ουάσινγκτον (Trump International Hotel Washington, D.C.) έχει αυξήσει τις τιμές του για τις 4 Μαρτίου φέτος, την ημέρα που οι οπαδοί του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί και πάλι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο… «πρώην» πρόεδρος!!!

Πιο συγκεκριμένα….

Οπαδοί του Τραμπ πιστεύουν ότι ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί στις 4 Μαρτίου.

Αυτή η πεποίθηση βασίζεται σε μια θεωρία συνωμοσίας ότι όλοι οι πρόεδροι μετά το 1871 είναι παράνομοι.

Το ξενοδοχείο Trump στην Ουάσινγκτον λέγεται ότι είναι το μοναδικό στην περιοχή που αύξησε τις τιμές για τις 4 Μαρτίου.

Συμπτωματικά, το Trump International Hotel στην Ουάσινγκτον, αύξησε τις τιμές των σουιτών εκείνη την ημέρα. Ορισμένες τιμές δωματίων στο ξενοδοχείο, μόλις λίγα τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο, έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί για τις 3 και 4 Μαρτίου, ανέφερε η Suzanne Rowan Kelleher του Forbes.

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουν ήδη γράψει πολλά αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του σάιτ μας και βρείτε το τμήμα που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ και εκεί θα μάθετε τόσο για την μεγάλη ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ της 3ης Νοεμ. του 2020 όσο και για τις επιλογές του Τράμπ ώστε να ξαναμπεί στην ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Ὄσο για την ημερομηνία της 4ης Μαρτίου, αυτό τυχαίνει να είναι η αρχική ημερομηνία κατά την οποίαν έκαμναν τας ορκωμοσίας τών ΟΛΩΝ των προηγούμενων Προέδρων των ΗΠΑ μέχρις το…1933. οπότε ολοκληρώθηκε η εταιρικοποίησις των ΗΠΑ που ξεκίνησε αρχικώς το 1871 με την 41ην Πράξιν του Κογκρέσου.

Περισσότερα εδώ >> https://americaninquiry.com/2015/03/04/march-4-old-inauguration-day/

Και σύμφωνα με πολλούς υποστηρικτές του Τράμπ, οι οποίοι είναι και μεγάλα ονόματα καθώς και παράγοντες της Ουάσινγκτον, ΑΥΤΗ είναι η ημερομηνία που θα κάμει την ορκωμοσία του ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ για να μπεί τελικά εις τον Λευκόν Οίκον, τον εντελώς…ΑΔΕΙΟΝ -μιας και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ– ως Πρόεδρος για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!  Δηλαδή, ο Τράμπ θα ξαναγίνει Πρόεδρος υπό το παλιόν καθεστώς Προέδρων πριν μετατραπεί η αμερικανική κυβέρνησις σε…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ των Ναού του Στέμματος του Λονδίνου!!!

ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1871 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!

Αυτό όμως για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ προέδρους μετά το 1871 ισχύει 100 τοις 100 διότι συμπίπτει με τις ανωτέρω αποκαλύψεις. Δηλαδή, εγώ ήμουν ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που είχε θίξει πανελλαδικώς αυτό το θέμα όταν είχα γράψει στις 28 Ιουν. του 2015 στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» το άρθρο μου με τίτλον Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ Ή…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ;;;.

Στις 21 Φεβ. 1871, με πράξη της 41ης Συνεδριάσεως του Αμερικάνικου Κογκρέσου, Άρθρο 34, Συνεδρίασις 3, Κεφάλαια 61 και 62, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πέρασε ένα νόμο με τίτλο «Πράξις προς την παροχήν μιας κυβερνήσεως εις την Περιφέρειαν της Κολούμπια», γνωστή ως και «Ο νόμος του 1871.»

Στην ουσία, η εν λόγω πράξις οδήγησε στην εταιρεία που είναι γνωστή ως…«ΟΙ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΊΕΣ» (και μένουμε εκεί!…δηλ., δεν βάζουμε στο τέλος και το «ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» και θα σας πω γιατί). Η απόδειξις αυτού έγκειται εις το γεγονός ότι συμφώνως προς τον ίδιον τον Κώδικα των Ημωμένων Πολιτειών (της Αμερικής), Ενότης 28, Άρθρον 15 3002 (28 U.S. Code § 3002), λέγει τα εξής για αυτό που αποκαλούμε στην Αμερική «τις Ηνωμένες Πολιτίες»:

(15) “United States” means— (Οι «Ηνωμένες Πολιτίες» σημαίνει το εξής) (A) a Federal corporation (Ομοσπονδιακή Εταιρεία, δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία)

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://300sploggers.blogspot.com/2015/06/blog-post_28.html

Αυτό όμως περι της εταιρικής φύσεως των χωρών του δυτικού κόσμου ισχύει βέβαια για σχεδόν…ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της …ΕΛΛΑΔΟΣ μας! Στα παρακάτω άρθρα μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεσθε προκειμενού να διαφωτιστείτε πλήρως επί του θέματους αυτού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!….

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ Ή…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ;;;

ΙΔΟΥ η επιστολή της Β. Κάντζιας προς τον Προεδ. της Δημοκρατίας για τα εγκλήματα της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που ελέγχει λάθρα τη χώρα!

ΙΔΟΥ η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ των ΗΠΑ με ό,τι σημαίνει αυτό! ΑΕ κι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Ιδού η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του Μνημονίου που έγινε για να σωθεί το ΔΝΤ και να καταστραφεί η Ελλάδα!!!

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

Το Χριστιανικό Εμπόριο Ψυχών. Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα & όλο τον κόσμο!

Ιδιωτική ΕΤΑΙΡΕΙΑ η κυβέρνησις, ΕΤΑΙΡΕΙΑ…ΚΙ ΣΥ ΈΛΛΗΝΑ!

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes εκθέτει τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου ως…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Δείτε επίσης την πρώτη μου εμφάνιση στην επομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» όπου τα ανέλυσα όλα αυτἀ….

Και αν θυμάστε. ήταν το ξενοδοχείο του Τράμπ που είχε φιλοξενήσει πολλούς στρατιώτες και αστυνομικούς όταν αυτούς τους είχε…ΔΙΩΞΕΙ από τις εγκαταστάσεις του Καπιτωλίου η Νάνσι Πελόσι λίγες μέρες μετά την ψευτο-ορκωμοσία Μπάιντεν! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας  «ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; για μερισσότερα.

Σύμφωνα με τον μεγάλο παράγοντα της Ουάσινγκτον Juan O’ Savin, για τον οποίον σας γράψαμε στο άρθρο μας με τίτλον «Γιός του Όλιβερ Στόουν, Σόν Στόουν, αποκαλύπτει: Ο Μπάιντεν κάθεται σε ένα TEΧNHΤO “λευκό οίκο” του XOΛIΓΟΥNΤ!!!» (διαβάστε κι αυτό ΌΛΟ) οι δικές του πληροφορίες για το αυτό το θέμα είναι ότι τα εγκάινια της νέας ορκωμοσίας Τράμπ θα γίνει στις 4 Μαρτίου ΦΕΤΟΣ, είναι ήδη προπληρωμένα και οργανισμένα και ότι, σύμφωνα με αυτό, ο…ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ!!! Αυτά, δηλαδή, που σας γράφουμε εδώ και μήνες για το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στην Εξουσία ο Τράμπ με…ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΝ!!!

Εδώ είναι η τελ. ενημέρωση του κιου Juan O’Savin για αυτό το θέμα, ο οποίος λέει θα μεταβεί τώρα στην…ΟΥΣΙΝΓΚΤΟΝ για τα…ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΚΕΙ…

Έρχεται όμως τώρα το μεγάλο κανάλi Youtube SaleDaddy1 να μας επιβεβαιώσει όλα αυτά με έγγραφα. Στο παρακάτω βίντεό του με ημερ. 27 Φε.β 2021, μας αποκαλύπτει έναν νόμο που ψηφίστηκε το 2019 που λέγεται ο Νόμος Περι Προεδρικής Μεταβάσεως (Presidential Transition Enhancement Act of 2019), όπερ σημαίνει ότι η διοίκησις του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ μπορεί να παρατείνει την μετάβαση εξουσίας έως και 60 ημέρες…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Και διαβάζουμε…

Αυτό το νομοσχέδιο κάνει αλλαγές που αποσκοπούν στην εξομάλυνση της μεταφοράς της εκτελεστικής εξουσίας κατά τη διάρκεια των προεδρικών μεταβάσεων.

Το νομοσχέδιο επεκτείνει την υποστήριξη που παρέχεται από τη Γενική Υπηρεσία Υπηρεσιών (GSA) στον εκλεγμένο Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο έως και 60 ημέρες μετά τα εγκαίνια

Link >> https://www.congress.gov/bill/116th-congress/senate-bill/394

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! ΤΩΡΑ εξηγείται το γεγονός πως ο Μπάιντεν ΔΕΝ έχει μπεί ακόμη στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, αλλά σε ΠΛΑΣΤΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ για να μας το παίξει «πρόεδρος»!!!….ΤΩΡΑ εξηγείται το γεγονός πως ΔΕΝ πετάει με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force 1!!!…ΤΩΡΑ εξηγείται πως οι «φρουροί» που τον «φρουρούν, ΔΕΝ είναι «ναύτες» αλλα ΗΘΟΠΟΙΟΙ που φοράνε ψεύτικες στολές!!!…ΤΩΡΑ εξηγείται το γεγονός πως ο Λευκός Οίκος είναι ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΜΕΝΟΣ και ΚΑΝΕΙΣ δεν μένει τώρα εκει!!! ΓΙΑΤΙ??? Γιατί ο Τράμπ, απ ‘ο, τι φαίνεται και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΜΕΤΑΒΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΝ ΑΥΤΟ!!!

Όλες οι αποδείξεις για όλα αυτά θα τις βρείτε το τμήμα που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ, όπως σας είπαμε ήδη παραπάνω.

Το μόνο, λοιπόν, που μας μένει είναι ο ΤΡΑΜΠ να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ??? ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!

ΕΜΕΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ. ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΚΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠ. ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Υπάρνουν επίσης πολλοί εκεί έξω που πιστεύουν πως όταν ο Τράμπ ξαναμπει τελικά -τάχα μου– στον Λευκό Οίκο, θα γίνει μετά ο…19ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (της…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΣΤΙΑΣ, REPUBLIC, των ΗΠΑ) και ΟΧΙ ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων (χωρίς το «Αμερική»), αυτής της…ΕΤΑΙΤΕΙΡΑΣ. δηλαδή, του Λονδίνου που μας κυβερνά μυστικά και κρυφά από το 1871 και μετά από το εξηγήσαμε παραπάνω. δηλαδή, ο τελευταίος και…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ ήταν ο…18ος της…ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ή REPUBLIC, των ΗΠΑ, ο κος Οδυσσεύς Σ. Γκραντ (Ulysses S. Grant) που είχε… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!!

Για ακόμη περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλον ΙΔΟΥ η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ των ΗΠΑ με ό,τι σημαίνει αυτό! ΑΕ κι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr