Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αστυνομία του Καπιτωλίου αυξάνει την ασφάλειά της βάσει ύποπτης προειδοποιήσεως «μυστικών πληροφοριών» για εισβολή στο Καπιτώλιο στις 4 Μαρτίου από την…ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αστυνομία του Καπιτωλίου αυξάνει την ασφάλειά της βάσει ύποπτης προειδοποιήσεως «μυστικών πληροφοριών» για εισβολή στο Καπιτώλιο στις 4 Μαρτίου από την…ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ!!!

by _
0 comment 252 views

Η αστυνομία του Καπιτωλίου αυξάνει την ασφάλειά της βάσει ύποπτης προειδοποιήσεως «μυστικών πληροφοριών» για εισβολή στο Καπιτώλιο στις 4 Μαρτίου από την…ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Μαρ. 2021, 11:15πμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η Αστυνομία του Καπιτώλιο αυξάνει την ασφάλεια με βάση προειδοποίηση «intel» (μυστικών πληροφοριών) για μια στρατιωτική συνωμοσία για παραβίαση του Καπιτωλίου στις 4 Μαρτίου.

Χιλιάδες στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς προστατεύουν επί του παρόντος το Καπιτώλιο που περιβάλλεται από περίφραξη και αγκαθωτό συρματόπλεγμα.

Η Αστυνομία του Καπιτώλιο ισχυρίζεται τώρα ότι υπάρχει νέα προειδοποίηση «μυστικών πληροφοριών» για ένα νέο σχέδιο επίθεσης στο κτίριο του Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με το Fox 5 DC, οι «πηγές» λένε ότι έλαβαν ένα ενημερωτικό δελτίο προειδοποίησης ότι μια ομάδα των «Three Percenters» (των ανθρώπων του 3 τοις εκατόν) σχεδίαζαν να παραβιάσουν το Καπιτώλιο την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Η 4η Μαρτίου είναι η αρχική ημέρα κατά την οποία τα ΗΠΑ εγκαινίαζαν τους προέδρους, οπότε οι οπαδοί του QAnon πιστεύουν ότι ο Τραμπ θα είναι στο DC (Ουάσινγκτον) αυτήν την Πέμπτη για να ορκιστεί στις 4 του μηνός, σύμφωνα με το Fox 5 DC.

Περισσότερα εδώ >> thegatewaypundit.com/2021/03/capitol-police-increasing-security-based-intel-warning-militia-plot-breach-capitol-march-4/



Διαβάστε τώρα το άρθρο μας που γράψαμε εχθές με τίτλο Yahoo: Το ξενοδοχείο του Τράμπ στο DC αύξησε τις τιμές για τις 4 Μαρ., την ημέρα που οι υποστητιχτές του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο πρ. πρόεδρος!!! που προέβλεψε το όλο θέμα αυτό!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr