ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αστυνομία του Καπιτωλίου αυξάνει την ασφάλειά της βάσει ύποπτης προειδοποιήσεως «μυστικών πληροφοριών» για εισβολή στο Καπιτώλιο στις 4 Μαρτίου από την…ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ!!!


Η αστυνομία του Καπιτωλίου αυξάνει την ασφάλειά της βάσει ύποπτης προειδοποιήσεως «μυστικών πληροφοριών» για εισβολή στο Καπιτώλιο στις 4 Μαρτίου από την…ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Μαρ. 2021, 11:15πμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η Αστυνομία του Καπιτώλιο αυξάνει την ασφάλεια με βάση προειδοποίηση «intel» (μυστικών πληροφοριών) για μια στρατιωτική συνωμοσία για παραβίαση του Καπιτωλίου στις 4 Μαρτίου.

Χιλιάδες στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς προστατεύουν επί του παρόντος το Καπιτώλιο που περιβάλλεται από περίφραξη και αγκαθωτό συρματόπλεγμα.

Η Αστυνομία του Καπιτώλιο ισχυρίζεται τώρα ότι υπάρχει νέα προειδοποίηση «μυστικών πληροφοριών» για ένα νέο σχέδιο επίθεσης στο κτίριο του Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με το Fox 5 DC, οι «πηγές» λένε ότι έλαβαν ένα ενημερωτικό δελτίο προειδοποίησης ότι μια ομάδα των «Three Percenters» (των ανθρώπων του 3 τοις εκατόν) σχεδίαζαν να παραβιάσουν το Καπιτώλιο την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Η 4η Μαρτίου είναι η αρχική ημέρα κατά την οποία τα ΗΠΑ εγκαινίαζαν τους προέδρους, οπότε οι οπαδοί του QAnon πιστεύουν ότι ο Τραμπ θα είναι στο DC (Ουάσινγκτον) αυτήν την Πέμπτη για να ορκιστεί στις 4 του μηνός, σύμφωνα με το Fox 5 DC.

Περισσότερα εδώ >> thegatewaypundit.com/2021/03/capitol-police-increasing-security-based-intel-warning-militia-plot-breach-capitol-march-4/Διαβάστε τώρα το άρθρο μας που γράψαμε εχθές με τίτλο Yahoo: Το ξενοδοχείο του Τράμπ στο DC αύξησε τις τιμές για τις 4 Μαρ., την ημέρα που οι υποστητιχτές του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο πρ. πρόεδρος!!! που προέβλεψε το όλο θέμα αυτό!

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/03/03/%cf...