Home Greek News «Καζάνι» που βράζει η Θεσσαλονίκη – Συγκέντρωση και πορείες των κατοίκων: «Σταματήστε το lockdown εδώ και τώρα» (upd)

«Καζάνι» που βράζει η Θεσσαλονίκη – Συγκέντρωση και πορείες των κατοίκων: «Σταματήστε το lockdown εδώ και τώρα» (upd)

by _
0 comment 158 views

«Καζάνι» που βράζει η Θεσσαλονίκη – Συγκέντρωση και πορείες των κατοίκων: «Σταματήστε το lockdown εδώ και τώρα» (upd)

Κάλεσμα στις 4 το μεσημέρι στην πλατεία Λευκού Πύργου


Σε «καζάνι που βράζει» έχει μετατραπεί ο Εύοσμος, καθώς το πρωί πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία από κατοίκους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την παράταση του lockdown στην περιοχή έως τις 8 Μαρτίου.

Οι πορείες με δύο διαδικτυακά καλέσματα για συγκεντρώσεις κατά των μέτρων του lockdown υπάρχουν για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο ήταν για τις 10.30 στην πλατεία Ευόσμου.

Το δεύτερο αφορά σε συγκέντρωση στις 4 το μεσημέρι στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι πολίτες, όπως αναφέρει το thestival.gr, είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, ενώ κατευθύνθηκαν και προς το Κορδελιό περιφρουρούμενοι από δυνάμεις  των ΜΑΤ..

Επίσης, ζητούν την ενίσχυση των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό, άμεσα μέτρα προστασίας με συνεχή και επαναλαμβανόμενα covid test, καθώς και ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου της περιοχής ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.



https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/966764_kazani-poy-vrazei-o-eyosmos-diamartyries-ton-katoikon-gia

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr