Home Greek News Συναινέσει της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, κάνουν «σεμενάρια» στην ΕΛΛΑΔΑ οι μεγάλοι σατανιστές-παιδεραστές της Ελίτ!!!

Συναινέσει της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, κάνουν «σεμενάρια» στην ΕΛΛΑΔΑ οι μεγάλοι σατανιστές-παιδεραστές της Ελίτ!!!

by _
0 comment 874 views

‘Ηλθε πέρσι στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Ελλάδα η “μεγάλη” καλλιτέχνης-ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Μαρίνα Αμπράμοβιτς που συνδέεται με το μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας ΠΙΤΖΑΓΚΕΪΤ!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Στις 16 Μαΐου 2020 δημοσιεύθηκε το ακόλουθο άρθρο. Η συγκεκριμένη «κυρία» καλλιτέχνης και…ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι γνωστή για τους δεσμούς της με τους μεγάλους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ της ελίτ, όπως έχει αποκαλυφθεί μέσα από το μεγάλο σκάνδαλο #Πιτζαγκεϊτ (ή Pizzagate) που αφορά όλα αυτά τα διεθνώς δρώντα κυκλώματα παιδεραστίας και αγαγωγής μικρών παιδιών!!! ΑΥΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΙΝ ΚΟΠΡΟΓΕΜΟΥΣ ΑΣΚΟΥ.

Άλλου είδους άτομα χρειάζονται…

Αφελής ερώτηση: Οι άνθρωποι του ιδρύματος Νιάρχος, δεν ξέρουν τον ρόλο της σατανίστριας;;; ή μήπως να πω της παιδοβιάστριας και κανιβαλίστριας εβραίας;;;

Μήπως έχουν … “άγνοια” τα … παιντιά, ή μήπως είναι της ίδιας συνομοταξίας;;;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ;;;

-Καλλιόπη Σουφλή



Δεν θα πω πολλα.
Δειτε ποια ειναι η κυρια αυτη..

Με ποιους εχει σχεση..Και ερχεται Ελλαδα.

Καλό θα ειναι να δουμε και ποιοι θα πανε να παρακολουθησουν την παρασταση..

Eίδαμε το βίντεο εδώ

 

__________

Δείτε τώρα την παρακάτω ανακοίνωση των ΙΔΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, που λέει ότι έχουν προγραμματίσει κάτι σεμινάρια για φέτος στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!



Δείτε τώρα την εκπομπή του Γιάννης Ντεμερτζή πάνω σε αυτό…

–––––––

Ετικέτες:

#σκάνδαλοΛιγνάδη! #ΔημήτρηςΛιγνάδης #ΚυριάκοςΜητσοτάκης #ΝΔ_παιδεραστές #MeToo #MeTooGreece

Μενδώνη, Απόστολος Δοξιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Λιγνάδης, παιδοφιλία, παιδόφιλοι, παιδεραστία, παιδεραστές, Me Too, MeToo,ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, ΜΚΟ, Μπεκατώρου

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr