Home Greek News Βράζουν τα νερά: Χτυπήθηκε Ισραηλινό Τάνκερ στο Κόλπο του Ομάν

Βράζουν τα νερά: Χτυπήθηκε Ισραηλινό Τάνκερ στο Κόλπο του Ομάν

by _
0 comment 121 views

Βράζουν τα νερά: Χτυπήθηκε Ισραηλινό Τάνκερ στο Κόλπο του Ομάν


Μια έκρηξη έπληξε ένα ισραηλινό Τάνκερ  που βγαίνει από τη Μέση Ανατολή την Παρασκευή, μια ανεξήγητη έκρηξη που ανανεώνει τις ανησυχίες για την ασφάλεια των πλοίων εν μέσω κλιμακούμενων εντάσεων μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν.

Το πλήρωμα και το πλοίο είναι ασφαλή, σύμφωνα με το Ηνωμένο Βασίλειο Maritime Trade Operations, το οποίο διευθύνεται από το βρετανικό ναυτικό. Η έκρηξη ανάγκασε το πλοίο να κατευθυνθεί προς το πλησιέστερο λιμάνι.

Μια μυστηριώδης έκρηξη έλαβε χώρα σε ένα ισραηλινό φορτηγό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν, μερικές ώρες μετά από την αεροπορική επίθεση που οργάνωσαν οι ΗΠΑ κι έπληξαν τις δυνάμεις πολιτοφυλακής που υποστηρίζονται από το Ιράν στη Συρία.

Το ισραηλινό πλοίο έπλεε με κατεύθυνση εκτός Μέσης Ανατολής, όταν «χτυπήθηκε» από μια ανεξήγητη έκρηξη, προκαλώντας ανησυχίες για την ασφάλεια των πλοίων που κινούνται στην περιοχή, εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr