Home ΗΠΑ Ο Μπάιντεν ΔΕΝ απευθύνηκε στις 4 Φεβ. φέτος με επίσημη ομιλία του προς τον Αμερικανικό λαό ως είθισται γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!

Ο Μπάιντεν ΔΕΝ απευθύνηκε στις 4 Φεβ. φέτος με επίσημη ομιλία του προς τον Αμερικανικό λαό ως είθισται γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!

by _
0 comment 225 views

Ο Μπάιντεν ΔΕΝ απευθύνηκε στις 4 Φεβ. φέτος με επίσημη ομιλία του προς τον Αμερικανικό λαό ως είθισται γιατί… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Φεβ. 2021, 14;36, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στην παρακάτω εκπομπή “Situation Update” του γνωστού δημοσιογράφου Μάικ Άνταμς (Mike Adams), αναφέρει το γεγονός πως, φέτος, ο Αμερικανός Πρόεδρος ΔΕΝ εξεφώνησε την επίσημη ετήσια ομιλία του προς τον αμερικναικό λαό που λέγεται “The State of the Union Address”, δηλαδή, η Απεύθυνσις περι της Καταστάσεως των ΗΠΑ…!!!

Αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ!!! Ούτε τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ΔΕΝ επικαλέστηκε ο Μπάιντεν ως δικαιολογία, ΤΙΠΟΤΕ!!!

Ως είθισται, την συγκεκριμένη ομιλία την εκφωνούν ΟΛΟΙ οι Προέδροι των ΗΠΑ αρχές Φεβρουαρίου κάθε χρόνο διότι την χρησιμοποιούν ως ένα μέσον με το οποίον να ξεκινήσουν το νέο έτος ενημερώνοντας τον λαό για όλα όσο έχουν εν τω γίγνεσθαι για το έθνος, κτλ.

ΆΡΑ, το γενονός πως ο γερο-Μπάιντεν ΔΕΝ εξεφώνησε την συγκεκριμένη ομιλία αποδεικνύει περαιτέρω το…ΓΕΓΟΝΟΣ πως είναι ένας «πρόεδρος»-…ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ». Έκεί έχουμε βγάλει άρθρα κι για…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ «ΠΡΟΕΔΡΙΑ» του Μπάιντεν. Εκεί θα τα βρείτε ολα. 

Ακούστε τώρα το παρακάτω ηχητικό της εκπομπής!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr