Home Greek News Ο Κούλης κάνει πως ΔΕΝ γνώριζε τον Λιγνάδη ενώ τον διαψεύδει ο ΙΔΙΟΣ ο Λιγνάδης σε βίντεο από τον Μαϊο του 2019!!!

Ο Κούλης κάνει πως ΔΕΝ γνώριζε τον Λιγνάδη ενώ τον διαψεύδει ο ΙΔΙΟΣ ο Λιγνάδης σε βίντεο από τον Μαϊο του 2019!!!

by _
0 comment 384 views

Φώτο από το (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ)

Ο Κούλης κάνει πως ΔΕΝ γνώριζε τον Λιγνάδη ενώ τον διαψεύδει ο ΙΔΙΟΣ  ο Λιγνάδης σε βίντεο από τον Μαϊο του 2019!!!

Ο Συγκαλύπτων τα εν Ελλάδι  Σκάνδαλα Παιδεραστίας Πάσης Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης προσποιείται πως ΔΕΝ γνώριζε καθόλου τον Λιγνάδη ενώ τον διαψεύδει ο ΙΔΙΟΣ ο Δημήτρης ο Λιγνάδης σε βίντεο από τον Μαϊο του 2019!!! Δηλαδή ΠΡΙΝ μπεί ο Μητσοτάκης στην…ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Άρα, αυτές οι δικαιολογίες που προσπαθεί τώρα ο Μητσοτάκης να μας «πλασάρει» , ότι δηλαδή τον Λιγνάδη ΔΕΝ τον γνώριζε ούτε κατ᾽οψιν, και ότι ΔΕΝ είχαν ποτέ κι οι δύο άνδρες προσωπική επικοινωνία μεταξύ τους, και ότι ο διορισμός του Λιγνάδης ήταν επιλογή της υπουργού πολιτισμού,…ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο που μιλάει από μόνο του!!! Ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλάει στο βίντεο στο καφέ ΙΑΝΟΥ στις 22 Μαϊού του 2019 και λέει ότι με τον Μητσοτάκη είχε μια συνάντηση το…2018 σε μια τότε…ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!


#σκάνδαλοΛιγνάδη! #ΔημήτρηςΛιγνάδης #ΚυριάκοςΜητσοτάκης #ΝΔ_παιδεραστές #MeToo #MeTooGreece

Μενδώνη, Απόστολος Δοξιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Λιγνάδης, παιδοφιλία, παιδόφιλοι, παιδεραστία, παιδεραστές, Me Too, MeToo,ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, ΜΚΟ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr