Home Greek News ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (WTTC) ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ.!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (WTTC) ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ.!!!

by _
0 comment 139 views

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (WTTC) ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ.!!!


Η Ελλάδα, η Δανία, η Ιταλία και η Ισπανία είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τα εμβολιακά τους διαβατήρια το συντομότερο δυνατό. Ο Π.Ο.Υ από την πλευρά του καλεί σε προσοχή..(σ.σ. Kαλοκαίρι πριβέ για εμβολιασμένους μόνο, που αναδεικνύονται στις ιερές αγελάδες του συστήματος…

Με τη πρώτη σταγόνα της Pfizer.. σκοτώθηκε και το καλοκαίρι…Ιδιωτικοί παράδεισοι ως αποκλειστικοί προορισμοί για τους πειραματάνθρωπους της γ΄κλινικής φάσης της Pfizer που δεν έγινε ποτέ πριν την αδειοδότησή της.)

Το ζήτημα του εμβολιακού διαβατηρίου που θα επιτρέπει σε όσους έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου κορωνοϊού να διαφύγουν από τα lockdown και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς εξακολουθούν να χωρίζει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, σημειώνει ο δημοσιογράφος Alex Ledsom στον ιστότοπο του Forbes.Ελλάδα, Δανία, Ιταλία και Ισπανία είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό, δηλαδή πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Από την άλλη πλευρά, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο και Ολλανδία – εκτός από το ότι θεωρούν το θέμα ως “πρόωρο”, καθώς οι εκστρατείες εμβολιασμού τους μόλις ξεκίνησαν -, είναι πολύ απρόθυμες στην ιδέα να παραχωρήσουν περισσότερα δικαιώματα σε κάποιους πολίτες σε σχέση με άλλους ».

Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα έχει ήδη συνάψει συμφωνίες που προβλέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία των εμβολιασμένων κατοίκων της προς Ισραήλ, την Κύπρο(σσ. ανεπίτρεπτο αποκόπτει την Κύπρο από την Ελλάδα τώρα ή στο εγγύς μέλλον για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αν παγιωθεί και διευρυνθεί το μέτρο;) και τη Σερβία.

 Οι συμφωνίες με την Κύπρο και το Ισραήλ, που υπογράφηκαν στις 9 Φεβρουαρίου και περιεγράφηκαν από το The Guardian ως «το πρώτο πιθανό βήμα προς την εξομάλυνση του τουρισμού κατά την επόμενη φάση της πανδημίας», θα τεθούν σε ισχύ την 1η Απριλίου.

Όσον αφορά τη συμφωνία με τη Σερβία, η οποία υπεγράφη στις 26 Φεβρουαρίου, θα επιτρέψει σε άτομα με πιστοποιητικό εμβολιασμού να διασχίσουν τα σύνορα ελεύθερα από την 1η Μαΐου.

Ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συνομιλίες επί του θέματος με τη βρετανική κυβέρνηση, αναφέρει το Daily Telegraph.Μιλώντας στο πρόγραμμα BBC Radio Four’s Today, ο Χάρις Θεοχάρης είπε ότι θα μπορούσαν να προσανατολιστούν σε διακοπές χωρίς περιορισμούς για όσους έχουν εμβολιαστεί. 

Εξήγησε ότι ήλπιζε για “σχεδόν ένα κανονικό καλοκαίρι” και ανέφερε ότι ένα διαβατήριο εμβολίου θα διευκόλυνε σύντομα τα ταξίδια μεταξύ Βρετανίας και Ελλάδας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ωστόσο, καλεί πάντα σε προσοχή, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό εάν τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να μεταδώσουν τον ιό ή όχι ή εάν τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά έναντι των διαφόρων παραλλαγών που κυκλοφορούν, λέει ο Forbes.(σσ. οπότε μιλάμε για τυφλά προνόμια χωρίς αντίκρυσμα στην υγεία που αποδίδονται μόνο και μόνο σε αυτούς που αποδεικνύονται οι απόλυτοι πειθαρχημένοι του Δ΄Υγειονομικού Ράιχ).



Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), το οποίο εκπροσωπεί τον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα, αντιτίθεται στην ιδέα της επανέναρξης των διεθνών ταξιδιών βάσει διαβατηρίων εμβολίων.«Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανοσοποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, ειδικά στις φτωχότερες χώρες. 

Δεν πρέπει να κάνουμε διακρίσεις εναντίον εκείνων που επιθυμούν να ταξιδέψουν αλλά που δεν έχουν εμβολιαστεί », προειδοποιεί η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WTTC, Γκλόρια Γκεβάρα.courrierinternational 25/2/21


ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr