Home Greek News ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μαντέψτε ΠΟΙΟΙ ελέγχουν κρυφά την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για τον…ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μαντέψτε ΠΟΙΟΙ ελέγχουν κρυφά την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για τον…ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ

by _
0 comment 262 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μαντέψτε ΠΟΙΟΙ ελέγχουν κρυφά την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για τον…ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Φεβ. 2021, 21:05, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μαντέψτε ΠΟΙΟΙ ελέγχουν κρυφά την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για τον…ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ μέσω των εντελώς δηλιτιριωδών εμβολίων κατά του ψευδο-κορωνοϊού….

Μην κοιτάξετε μακρύτερα από τους…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ, δηλαδή, τους…«ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ» μας «ΦΙΛΟΥΣ» τους…Περι-ΟΥΣΤ-ιους («περιούσιους) του «θεού»…!!! ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί είναι ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, που ελέγχουν το ιατρικό σύστημα σχεδόν όλου του κόσμου εδώ και 100 χρόνια!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων» !!! για να καταλάβετε πως οι Εβραίοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα την ακόλουθη εικόνα όπου το επίσημο σύμβουλο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού της Ελλάδος τυχαίνει -«όλων τυχαίως»– να απεικονίζει την…ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Υπενθυμίζεται ότι μερικές από τις φοβερές ύβρεις που περιέχονται στους 66 Τόμους του Εβραϊκού Ταλμούδ τυχαίνει να είναι εναντίον των…Ελλήνων και των Χριστιανών, οι οποίες ύβρεις καλούν και για την…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!

– ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλληνα, δεν διαπράττει έγκλημα.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr