Home Greek News Επιστολή του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στον Πρωθυπουργό…

Επιστολή του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στον Πρωθυπουργό…

by _
0 comment 143 views

Επιστολή του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στον Πρωθυπουργό…

Κατά το πρόσφατο παρελθόν αναφέρθηκα εκτενώς, πως το ΕΛΙΑΜΕΠ, δηλαδή το “Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής”, ως συμβουλευτικό όργανο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον συμβουλεύει να είναι υπέρ της κατευναστικής πολιτικής  στα Ελληνοτουρκικά ζητήματα, που αυτή η πολιτική του κατευνασμού εμπεριέχει στοιχεία ηττοπαθούς στάσης της Ελλάδας έναντι του αλλόφρονα ισλαμοφασίστα ηγέτη της Τουρκίας. 

Έχω επίσης αναφερθεί, σε ένα άλλο υψηλού κύρους οργανισμό, που δραστηριοποιείται επί των εθνικών θεμάτων και έχει έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και που θα έπρεπε να συμβουλεύεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός!

Ένας φορέας όπως είναι το INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION (IHA, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ)! Ένας οργανισμός, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη κομματικός! Οι σκοποί του οποίου εστιάζουν στην υποστήριξη της Ελλάδος και του Ελληνισμού σε εθνικά και πολιτιστικά θέματα μέσω πολλών και ανεξάρτητων επιτροπών οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, με διαφορετικούς συντονιστές και μέλη, υπό την άμεση εποπτεία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΗΑ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ … https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-23-%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr