Home ΗΠΑ Δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος Γκόρντον Γκέτι είναι ο….ιδιοκτήτης της Κάμαλα Χάρις. Υπάρχουν τούνελ κἄτω από το Μουσείο του για τη διακίνηση παιδιών!!!

Δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος Γκόρντον Γκέτι είναι ο….ιδιοκτήτης της Κάμαλα Χάρις. Υπάρχουν τούνελ κἄτω από το Μουσείο του για τη διακίνηση παιδιών!!!

by _
0 comment 291 views

Δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος Γκόρντον Γκέτι είναι ο….ιδιοκτήτης της Κάμαλα Χάρις. Υπάρχουν τούνελ κάτω από το Μουσείο του για τη διακίνηση παιδιών!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Ο Gordon Getty (Γκόρντον Γκέτι) έχει το μεγάλο μουσείο στο Λος Άντζελες που λέγεται J. Paul Getty Museum (“The Getty”) κάτω από το οποίο έχουν ανακαλυφθεί…ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!!! Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;…Έκεί στεγάζονται συνέχεια εκθέματα ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ!!!

Κυριάκος Ζερδαλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ….

Ο Gordon Getty πραγματοποίησε έρανο για την Kamala Harris στο σπίτι του στη σειρά δισεκατομμυριούχων στην Καλιφόρνια.

Το Getty Center στο Λος Άντζελες είναι ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων και καταφυγίων. Η περιοχή κάτω από το Getty λειτουργεί ως κόμβος εμπορίας παιδιών.

Απέχει 35 λεπτά από το λιμάνι του Long Beach. Τα παιδιά διακινούνται συχνά από πάνω από τα βλέμματα σε εμπορευματοκιβώτια που χαρακτηρίζονται ως τέχνη. Δεν επιθεωρούνται στα λιμάνια τα εμπορευματοκιβώτια.

Ο Steven D Kelley, πρώην εργολάβος της CIA / NSA έμαθε για την περιοχή κάτω από τον Getty από τον διαχειριστή του Getty.

Παρακαλώ ελάτε στην ομάδα μας και βοηθήστε μας να διαδώσουμε την περιοχή στο Getty Center στο Λος Άντζελες.

ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα τον κο Steven D Kelley να μας περιγράφει όλα αυτά!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr