ΧΑΜΟΣ!!! Ο Γιάννης Κουντούρης έξω από τον «λευκό οίκο» του ΨΕΥΤΟ-προέδρου Τζο Μπάιντεν στο…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ…!!!


ΧΑΜΟΣ!!! Ο Γιάννης Κουντούρης έξω από τον «λευκό οίκο» του ΨΕΥΤΟ-προέδρου Τζο Μπάιντεν στο…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Φεβ. 2021, 9:40 πμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αν δεν ξέρετε περι τίνος πρόκειται αυτό το θέμα, τότε διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Προεδρία-μαϊμού Μπάιντεν: ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τεχνητό «λευκό οίκο» των στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!! για να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο μας όπου ο κος Ιωάννης Κουντούρης μας μιλάει έξω από τα στούντιο Castlerock της πόλεως Culver City της Καλιφόρνια. Αυτό έγινε εχθές, 21 Φεβ. του 2021, στις 7 η ώρα Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με αναφορές και τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν μαζέψει μέχρι τώρα ερευνητές από όλες τις ΗΠΑ, στον τεχνητό “λευκό οίκο”, που θα δείτε τώρα στις οθόνες σας, γίνονται φωτογραφήσεις και γυρίσματα μιας μεγάλης υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ -με ό, τι σημαίνει αυτό– με πρωταγωνιστές τον κο…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΣΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

Αυτό είναι το πρώτο μας ρεπορτάζ πάνω σε αυτό θέμα στο οποίο θα δώσουμε συνέχεια είτε σήμερα είτε αύριο με περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία και όχι μόνο. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι στα ….«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!! για περισσότερα. Δείτε ΟΛΑ τα βίντεο που είναι μέσα στο σώμα του άρθρου διότι θα έχει βγάλει μια Ελληνο-αμερικανίδα δημοσιοφράγος εδω.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ κιου ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ 100 τοις 100 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!… 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/02/20/%cf...