Home Greek News Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

by _
0 comment 158 views

Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

20/02/2021, 23:33


Η Έβερτον πέρασε με νίκη από το Άνφιλντ και έβαλε φωτιά στη μάχη για το Champions League στην Premier League όπου πλέον εμπλέκονται 6 ομάδες – Η εκπληκτική Άιντραχτ κέρδισε και τη Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς  πλέον να είναι υπό πίεση – Ήττα σοκ για την Ατλέτικο που έχασε με 2-0 από τη Λεβάντε στη Μαδρίτη και βλέπει τη διαφορά της να εξανεμίζεται – Η Ρεάλ νίκησε τη Βαγιαδολίδ (0-1) με γκολ του Καζεμίρο στο 65′ και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, όπου παραμένουν οι «ροχιμπλάνκος»

Η Έβερτον δεν είχε νίκη στα 20 τελευταία της παιχνίδια κόντρα στην Λίβερπουλ (ανεξαρτήτου έδρας) αλλά οι «κόκκινοι» δεν βλέπονται και το επιβεβαίωσαν και στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ όπου γνώρισαν την ήττα και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο ακόμη και το αν καταφέρουν την επόμενη σεζόν να είναι στο Champions League.

Εκεί που ονειρεύεται να είναι η Έβερτον, αλλά όχι μόνο αυτή καθώς υπάρχει ένα γκρουπ 6 ομάδων που διεκδικούν την 4η θέση (αλλά υπό προϋποθέσεις και τη 2η και την 3η).

Δείτε τη βαθμολογία και θα καταλάβετε…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr