Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤ.ΧΙΟΣ: “ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ “ΣΤΕΓΝΑ”.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤ.ΧΙΟΣ: “ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ “ΣΤΕΓΝΑ”.

by _
0 comment 337 views

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤ.ΧΙΟΣ: “ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ “ΣΤΕΓΝΑ”. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΙΧΕ ΔΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”


Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, μέσω της συχνότητας του ΑΡΤ.

Οι σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο  με τους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη.

 

Πηγή >> www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr