Home Greek News «Βράζει» ο Εύοσμος: Τους επέβαλαν σκληρό lockdown και θέλουν να δημιουργήσουν και hotspot «παράνομων» μεταναστών

«Βράζει» ο Εύοσμος: Τους επέβαλαν σκληρό lockdown και θέλουν να δημιουργήσουν και hotspot «παράνομων» μεταναστών

by _
0 comment 213 views

«Βράζει» ο Εύοσμος: Τους επέβαλαν σκληρό lockdown και θέλουν να δημιουργήσουν και hotspot «παράνομων» μεταναστών


Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα κάτοικοι μαζεύτηκαν στην πλατεία του Ευόσμου έξω από το Δημαρχείο διαμαρτυρόμενοι για το αυστηρό lockdown που προβλέπει μεταξύ άλλων απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 κάθε μέρα, κλειστό το λιανεμπόριο, κομμωτήρια κλπ αλλά και είσοδο κι έξοδο από τα όρια του Δήμου καθώς επιτρέπεται μόνο σε όσους εργάζονται.

Οι συγκεντρωμένοι αμφισβήτησαν τα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης για τα οποία επιβλήθηκαν τα νέα μέτρα και αύριο Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 10:00 προγραμματιζουν νέα συγκέντρωση στο ίδιο σημείο.

Παράλληλα γίνεται διαμαρτυρία και για την πληροφορία ότι επίκειται η δημιουργία hotspot παράνομων μεταναστών στην περιοχή!

Ο Focus FM εξασφάλισε στιγμιότυπα (Φώτο & Βίντεο) απο τη διαμαρτυρία των κατοίκων του Εύοσμου που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

https://www.pronews.gr/koinonia/964757_megales-oi-antidraseis-ton-politon-ston-eyosmo-gia-tin-epivoli-toy-skliroy-lockdown

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr