Προεδρία-μαϊμού Μπάιντεν: ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τεχνητό «λευκό οίκο» των στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!!


Προεδρία-μαϊμού Μπάιντεν: ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τεχνητό «λευκό οίκο» των στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!!

 Σβήνουν τα φώτα στον Λευκό Οίκο κάθε βράδυ στις 11 η ώρα, ενώ τα φώτα στον «λευκό οίκο» των στούντιο του Χόλιγουντ παραμένουν αναμμένα!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Φεβ. 2021, 19:08, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΓΙΑΤΙ σβήνουν τα φώτα στον Λευκό Οίκο κάθε βράδυ κατά τις 11, ενώ τα φώτα στον «λευκό οίκο» των στούντιο του Χόλιγουντ παραμένουν αναμμένα;;;

Ο χρήστης του YouTuber «Walk, Ride, Fly» εύρηκε ένα εκπληκτικό εύρημα στις 6 Φεβρουαρίου. Είναι βιντεογράφος της Ουάσιγκτον που γυρίζει ταινίες σε όλη την πόλη και οι ακόλουθοι του στο YouTube τον έστειλαν για να δεί αν η φήμη ήταν αλήθεια…

Η φήμη έχει να κάνει με τα φώτα του Λευκού Οίκου που χρησιμοποιούν χρονοδιακόπτη για να ανοιγοκλείνουν και αναμένεται να σβήσουν στις 11:00 κάθε βράδυ, κάτι το οποίο αντιβαίνει σε ένα πρωτόκολλο δεκαετιών όλων  των προηγούμενων προεδριών όλων των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ, διότι, είθισται τα φώτα αυτά να τα κρατάνε αναμμένα…ΚΑΘ ΌΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!!!

Ενώ αυτός ερευνούσε αυτή το ερώτημα μια άλλη χρήστρια του YouTuber «ChicGreekGeek» (ελληνικής καταγωγής) μαγνητοσκοπούσε ταυτόχρονα εκείνον τον…ΑΛΛΟΝ «Λευκόν Οίκον» (στούντιο Χόλιγουντ) στο Culver City της Καλιφόρνια και αυτό που “έπιασε” στη μηχανή της ήταν επίσης ενδιαφέρον να πούμε το λιγότερο. ΓΙΑΤΙ? Γιατί τα φώτα εκεί τα κρατάνε…ΑΝΑΜΜΕΝΑ αθ΄’ολη τη διάρκεια της νύκτας, κάτι το οποίον θα έπρεπε να κάνουν ΚΑΙ στον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΟΙΚΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!!

ΆΡΑ, η εν λόγω «φήμη» έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι είναι αλήθεια! ‘Αρα, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΟΕΔΡΙΑ» ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Υπάρχει επίσης μια φήμη ότι ο «λευκός οίκος» των στούντιο Χόλιγουντ της πόλεως Culver City της νότιας Καλιφόρνια (κοντά στο Χόλιγουντ) χρησιμοποιείται για φωγραφήσειςΜΠΑΪΝΤΕΝ σε… πραγματικό χρόνο!!!

Απαγορεύεται πραγματικά στον Joe Biden να χρησιμοποιεί τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγτον και ΓΙ’ ΑΥΤΟ δεν βρίσκεται εκεί;;; Σας έχουμε ήδη επισημάνει ότι ο Μπάιντεν…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΚΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!!

Και ΓΙΑΤΙ ο νέος ιδιοκτήτης αυτών των στούντιο στο Culver City ξοδεύει πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια σε ανακαινίσεις και διαμορφώσεις κήπων, ΙΔΙΩΣ εντός και εκτός του «λευκού οίκου» εκεί, όπως καταδεικνύεται στο παρακάτω βίντεο;;;

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα για αυτό το θέμα, αυτό που μπορούμε να σας πούμε ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΟΣ είναι ότι ο Τζό Μπάιντεν όντως χρησιμοποιεί αυτά τα στούντιο εδώ στην δική μου πολιτεία, την Καλιφόρνια, και μπορείτε να δείτε στοιχεία ατράνταχτα στο παρακάτω βίντεο από το 24:20 και μετά. Π.χ., οι λεπτομέρειες που περιβάλλουν τον Τζο Μπάιντεν και το «οβαλ γραφείο» του την ώρα που εμφανίζεται στον Τύπο τυχαίνει να είναι οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ που υπάρχουν στο τεχνητό οβάλ γραφείο του «λευκού οίκου» των στούντιο Castle Rock της πόλεως Culver City της νότιας Καλοφόρνια!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟΝ!!! Π.χ., την ώρα που ο Μπάιντεν κάθεται στο γραφείο του, μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να ρίξει μια ματιά έξω από τα παράθυρα που είναι πίσω από το κεφάλι του Μπάιντεν και να παρατηρήσει έναν χώρο…ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΕΚΕΙ, κάτι το οποιον…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!!!

Ἄρα, μόνο για «φήμες» ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ, αλλά για ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, τις οποίες έχουν θάψει όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ για προφανείς λόγους, γιατί έχουν πουληθεί στην σκοτεινή ατζέντα Μπάιντεν και Βαθέος Κράτους για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ και την παράδοσή τους στους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, όπως η ΚΙΝΑ!!!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουμε ήδη γράψει αρκετά για αυτό το θέμα αποδεικνύοντας το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι…

-(1ον) Ο Μπάιντεν είναι ένας προέδρος…ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ (διότι έκλεψε τις εκλογές)…

-(2ον) Άρα, ο Μπάιντεν έχει μια προεδρία-…ΜΑΪΜΟΥ και ότι του έχει επιτραπεί από πλευράς του Βαθέος Κράτους να κάνει ένα μεγάλο…ΘΕΑΜ, ΣΟΟΥ (με ψεύτικο λευκό οίκο, ψεύτικο προεδρικό αεροσκάφος, ψεύτικη αίθουσα τύπου, ψεύτικους ναύτες-φύλακες, υπογράψει ψεύτικα εκτελεστικά διατάγματα και όχι μόνο!) μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι είναι ο «πρόεδρος των ΗΠΑ» ενώ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….-Αρκετά μεγάλα ονόματα, υποστηρικτές του Τράμπ, έχουν ήδη μιλήσει πολλές φορές δημόσια για αυτό το θέμα επιβεβαιώνοντας όλα αυτά και επαυξάνουν λέγοντας ότι ο Τράμπ έχει ένα πολύ έξυπνο σχέδιο, σε συνεργασία με τον Στρατό, με το οποίο να…ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ βάσει μερικών νόμων και εκτελεστικών διαταγμάτων που είχε υπογράψει πριν μερικά χρόνια για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ… 

Διαβάστε λοιπόν όλα όσα έχουν δημοσιεύσει για αυτό το θέμα για περισσότερα. Πχ., διαβάστε και ακόλουθα….

Γιός του Όλιβερ Στόουν, Σόν Στόουν, αποκαλύπτει: Ο Μπάιντεν κάθεται σε ένα TEΧNHΤO “λευκό οίκο” του XOΛIΓΟΥNΤ!!!

Δικηγόρος του Τραμπ Λιν Γουντ: «Η προεδρία του Τζο Μπάιντεν είναι απάτη. Δεν είμαι σίγουρος που είναι ο «Λευκός Οίκος» του.Δείτε τώρα το βίντεο!…

_________

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ». Έκεί έχουμε βγάλει άρθρα κι για…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ «ΠΡΟΕΔΡΙΑ» του Μπάιντεν. Εκεί θα τα βρείτε ολα. 

______

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2021/02/why-does-the-d-c-white-house-go-dark-every-night-11pm-while-the-castle-rock-deep-fake-white-house-stays-lit-up-2649788.html


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/02/19/%ce...