Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει υποθέσεις εκλογικής απάτης για την Πενσυλβανία, το Μίσιγκαν και τη Γεωργία την Παρασκευή!


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει υποθέσεις εκλογικής απάτης για την Πενσυλβανία, το Μίσιγκαν και τη Γεωργία ΣΗΜΕΡΑ (ώρα Ελλάδος)!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Φεβ. 2021, 15:32, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Ανώτατο Δικαστήριο πρόκειται να ακούσει αρκετές υποθέσεις απάτης εκλογών υψηλού προφίλ την Παρασκευή.

Οι δικαστές θα ακούσουν υποθέσεις που ισχυρίζονται ότι υπάρξε απάτη στις εκλογές του 2020 για τις πολιτείες της Πενσυλβανίας, του Μίσιγκαν και της Γεωργίας στις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Μεταξύ αυτών που θα ακουστούν είναι η εκλογική υπόθεση του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου του Mike Kelly που αφορά την Πενσυλβανία, η εκλογική υπόθεση της δικηγόρου Sidney Powell για το Μίτσιγκαν και η εκλογική υπόθεση του δικηγόρου Lin Wood για την Georgia (Γεωργία).

Το Washingtonexaminer.com αναφέρει: Η απόφαση ελήφθη αφού το δικαστήριο αρνήθηκε να διεκπεραιώσει γρήγορα όλες τις σχετικές με τις εκλογές δικαστικές υποθέσεις στις αρχές Ιανουαρίου.

Σε σχεδόν κάθε έκκληση για επίσπευση, οι δικηγόροι που υποστηρίζουν τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσαν στο δικαστήριο ότι εάν οι υποθέσεις δεν είχαν ακουστεί πριν από τα εγκαίνια του “προέδρου” Μπάιντεν, η επιτυχία τους θα ήταν απίθανη.

Καθώς οι εκλογικές διαφορές συνεχίζουν να ισχύουν στα δικαστήρια, πολλοί Ρεπουμπλικάνοι πολιτειακοί νομοθέτες (ή βουλευτές) έχουν αρχίσει να εισάγουν νομοσχέδια στο Κογκρέσο για τον περιορισμό της ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου διά νόμου.

Εάν το Ανώτατο Δικαστήριο αποδεχθεί οποιαδήποτε από τις εκλογικές αγωγές, είναι πιθανόν ότι δεν θα ακουστεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ

Σε πρόσφατη έκθεση του φυσικού κιου John Droz και μιας ομάδας συναδέλφων-επιστήμονων και μηχανικών του με τίτλο «Οι αγωγές προεδρικών εκλογών 2020 που σχετίζονται με την ακεραιότητα των εκλογών» (“2020 Presidential Election Lawsuits Related to Election Integrity”), απογυμνώνει την υπερβολική διατύπωση που αρέσει τόσο πολύ στους δικηγόροους, αφήνοντας τα γυμνά βασικά στοιχεία των αγωγών της νομικής ομάδος του Τράμπ στα δικαστήρια. ΔΗΛΑΔΗ, ποια ζητήματα διακυβεύονταν, πώς αντιμετωπίστηκε κάθε υπόθεση από τα δικαστήρια, ποια αποδεικτικά στοιχεία αναλύθηκαν αντικειμενικά και, τελικά και το πιο σημαντικό, ποιος κέρδισε και ποιος έχασε.

Τι ακριβώς βρήκε λοιπόν ο Droz και η ομάδα του;

Πρώτον, από τις 80 συνολικές αγωγές, 34 είτε αποσύρθηκαν, ενοποιήθηκαν με άλλες αγωγές, είτε απορρίφθηκαν λόγω νομικών τεχνικών στοιχείων, όπως έλλειψις νομιμοποιήσεως, χρονισμού ή δικαιοδοσίας. Αυτοί οι δικαστές που απέρριψαν αγωγές δεν άκουσαν ποτέ τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία για παρατυπίες και / ή νοθείες στις εκλογές, καθώς δεν επέτρεψαν να παρουσιαστούν στις αίθουσες των δικαστηρίων τους. Τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν απώλεια στον Τραμπ. Αν μη τι άλλο, αποτελούν απόδειξιν της αποτυχίας του δικαστικού μας συστήματος -σε μια στιγμή εθνικής κρίσεως– να αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα την εκλογική απάτη.

Από τις 46 εναπομένουσες αγωγές, 25 υποθέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε ο νικητής και ο ηττημένος αυτών των υποθέσεων δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ενώ 21 έχουν κριθεί εντελώς. Πρόκειται για υποθέσεις όπου το δικαστήριο άκουσε επιχειρήματα, εξέτασε τυχόν σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και στη συνέχεια εξέδωσε επίσημη απόφαση επί της ουσίας.

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι, εκ των 21 υποθέσεων, ο Τραμπ κέρδισε 14 και έχασε 7.

Με άλλα λόγια, ο Τραμπ έχει κερδίσει τα δύο τρίτα των μέχρι στιγμής υποθέσεων που εκρίθησαν από τα δικαστήρια!!!

_______

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…

_______

Πηγή >> https://newspunch.com/scotus-to-hear-election-fraud-cases-for-pennsylvania-michigan-georgia-this-friday/

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from washingtonexaminer

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.washingtonexaminer.com/news/supreme-c...