Home ΗΠΑ Ψάκη: «Θα περάσουν λίγοι μήνες ακόμη» προτού ο Μπάιντεν αρχίσει να συναντιέται αυτοπροσώπως με παγκόσμιους ηγέτες. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Ψάκη: «Θα περάσουν λίγοι μήνες ακόμη» προτού ο Μπάιντεν αρχίσει να συναντιέται αυτοπροσώπως με παγκόσμιους ηγέτες. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 275 views

Brendan Smialowski/AFP via Getty Images

Ψάκη: «Θα περάσουν λίγοι μήνες ακόμη» προτού ο Μπάιντεν αρχίσει να συναντιέται αυτοπροσώπως με παγκόσμιους ηγέτες. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;….

Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ Infowars.com, ο Τζο Μπάιντεν δεν θα συναντήσει τους παγκόσμιους ηγέτες πρόσωπο με πρόσωπο για τουλάχιστον «μερικούς μήνες ακόμη», σύμφωνα με τη γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκη.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου την Τρίτη εάν ο Μπάιντεν ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τρουντού, τον Φεβρουάριο, καθώς συμφώνησαν, ο Ψάκη είπε – χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες – ότι ο Μπάιντεν δεν θα συναντιέται με κανέναν για λίγο ακόμη.

«Μπορείτε να συναντηθείτε μέσω βίντεο, όπως όλοι γνωρίζουμε», είπε ο Ψάκης με αγωνία “Δεν έχω κανένα χρονοδιάγραμμα μιας συνάντησης για να σας επιβεβαιώσω.”

«Θα περάσουν μερικοί μήνες ακόμη πριν ο Πρόεδρος έχει συνάντηση αυτοπροσώπως ή καλέσει έναν ξένο ηγέτη να συναντηθεί αυτοπροσώπως μαζί του εδώ στον Λευκό Οίκο», πρόσθεσε.

Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι ο Μπάιντεν είχε επιβεβαιώσει τον περασμένο μήνα ότι ο Τρουντάου θα ήταν ο πρώτος παγκόσμιος ηγέτης που θα συναντούσε, ώστε να μπορούσαν να συζητήσουν την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Προσθέστε αυτό στη λίστα των δεσμεύσεων την οποία έχει παρατήσει ο Μπάιντεν.

Γιατί ξαφνικά το εκτεταμένο χρονοδιάγραμμα της μη συνάντησης ξένων ηγετών;

Είναι επειδή ο Μπάιντεν αγωνίζεται να διατηρήσει την φθίνουσα υγεία του;

Ή μήπως οι παγκόσμιοι ηγέτες θέλουν να αποφύγουν να φαίνεται ότι συνδέονται με έναν προφανή απατεώνα που είναι για τα γέλια;

__________



Εμείς όμως από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) ξέρουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ο Μπάιντεν δεν συναντιέται με παγκόσμιους πολιτικούς ηγέτ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-…ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρο μας που έχουμε βγάλει τις τελευταίες ημέρες για το γεγονός πως ο «Τζο Μπαίντεν» όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, όχι μόνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ στον Λευκό Οίκο, τον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αλλά αυτόν τον έχουνε βάλει σε κάτι…ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ…«ΠΡΟΕΔΡΟΣ»!!!….

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!

_________

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/psaki-will-be-a-couple-months-before-biden-meets-a-world-leader-in-person/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr