Δίχως τέλος το κυβερνητικό «Βατερλό»: Φόβοι ότι χάλασαν εμβόλια – Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί σε κέντρο της Θεσ/νίκης!


Δίχως τέλος το κυβερνητικό «Βατερλό»: Φόβοι ότι χάλασαν εμβόλια – Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί σε κέντρο της Θεσ/νίκης!


Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της κυβέρνησης από την μέτρια κακοκαιρία «Μήδεια» που έχει ως αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι πολίτες, καθώς τις τελευταίες ώρες όλο ένα και πληθαίνουν τα ερωτήματα από τους πολίτες για το τι συνέβη με τα εμβόλια στις περιοχές που το ρεύμα διεκόπη για αρκετές ώρες ή και μέρες χωρίς να έχουν πάρει καμία απάντηση. 

Μάλιστα υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως χάλασαν τα εμβόλια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης (από διακοπές ρεύματος;) και ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο, στην οδό Ελευθερίας, στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρόβλημα εντοπίστηκε από το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο κέντρο, στις οποίες πρέπει να φυλάσσονται τα εμβόλια και πιο ειδικά το εμβόλιο της Pfizer το οποίο χρειάζεται βαθιά κατάψυξη στους μείον 70 έως 80 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν κάποιες μεταβολές στη θερμοκρασία και η Γ’ ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν από το πρωί για να εμβολιαστούν στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο.

«Κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του», ανέφερε o διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και εκτίμησε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως η Θεσσαλονίκη δεν είχε σε καμία περίπτωση τα έντονα φαινόμενα που είχε η Αθήνα και ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία περί «πρωτοφανών συνθηκών», σε περίπτωση που η βλάβη οφείλεται σε πτώση της τάσης τους ρεύματος η σε διακοπή λόγω κακοκαιρίας. 

 

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/ygeia/963901_t...