Home ΗΠΑ Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!!

Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!!

by _
0 comment 749 views

 


Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Φεβ. 202, 11:34, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με το δικό μας βίντεο-ανάλυση….

Στα δύο παρακάτω αποκλειστικά μας άρθρο σας αποδείξαμε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως εκείνος ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ «πρόεδρος»-ΜΑΪΜΟΥ ούτε ο ίδιος ο Μπάιντεν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά ένας…ΚΛΩΝΟΣ-ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ!!!
Ναι..ΣΩΣΤΑ διαβάσατε. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, γιατί δεν μιλάμε εδώ «θεωρίες συνωμοσίας», αλλά για…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ διότι παρ ‘όλο που τα ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να μας αποκαλύψουν τις…ΑΘΕΕΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΣΤΩΝ, όπως είπε κάποτε ο Απόστολος Παύλος, «Η Αλήθεια ου δέδεται», ΔΕΝ ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΤΑΙ και, αργά ή γρήγορα…ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ…!!!
Διαβάστε πρώτα, λοιπόν, τα δύο παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε, και μετά συνεχίζουμε…

Αποκάλυψη-σοκ: Χρησιμοποιεί σωσίες-κλώνους εδώ και χρόνια ο ίδιος ο…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

«ΣΟΚ» ή μάλλον…ΟΧΙ: Εκτός από κλώνος ο Τζο Μπάιντεν είναι και…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ…;;;!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο-σοκ όπου βλέπουμε τον σωσία του Μπάιντεν να αναπτύσσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τη…ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ. Όχι, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για τη μάσκα του για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό, αλλά για ολόκληρο το πρόσωπο του…ΚΛΩΝΟΥ ΤΟΥ!!! 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, όπως…
  1. Η μάσκα (προσωπείον) αρχίζει να…ΚΡΕΜΑΤΑΙ, να…ΣΑΚΟΥΛΙΑΖΕΙ και να…ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ στο λαιμό του…
  2. ΔΕΙΤΕ το χρώμα του ανθρώπου που…ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ τον Μπάιντεν. ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ;;;!!!
  3. Δείτε τον «Λευκό Οίκο»-ΣΤΟΥΝΤΙΟ στον οποίον έχουμε βάλει τον «Μπάιντεν» για να μας το παίζει «Πρόεδρος»!!! Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, αυτά τα στούντιο είναι τα Στούντιο Castlerock της πόλεως Culver City της νότιας Καλιφόρνια (κοντά στο Χόλιγουντ). Σας τα εξουγούμε όλα στα επόμενα παρακάτω άρθρα μας… 
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ…ΦΡΙΞΤΕ!!!

Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο που θα σας εξηγήσει καλύτερα το….ΚΟΛΠΟ…

Αυτά όμως δεν τα λέμε μόνο εμείς, αλλά κι μεγάλα ονόματα, όπως ο μεγάλος παράγοντας της Ουάσινγκτον κος Juan O’ Savin (ψάξτε τον στο Youtube και Google), ο οποίος έχει προκαλέσει σάλο σε όλες τις ΗΠΑ για τις αποκαλύψεις του τόσο για Μπάιντεν όσο και για τον Τράμπ λέγοντας, δηλ., ότι υπάρχει όντως ένα σχέδιο για την…ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! Δείτε τον κο Juan στο παρακάτω βίντεο…

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρο μας που έχουμε βγάλει τις τελευταίες ημέρες για το γεγονός πως ο «Τζο Μπαίντεν» όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, όχι μόνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ στον Λευκό Οίκο, τον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αλλά αυτόν τον έχουνε βάλει σε κάτι…ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ…«ΠΡΟΕΔΡΟΣ»!!!….

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!

Ο Μπάιντεν δεν πετάει με το Air Force 1, αλλά με ένα…σαράβαλο!!! Το αυτοκίνητό του…ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Μιλάει στον «τύπο» μέσα από πλατό του Χόλιγουντ!!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr