Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ την ΒΡΩΜΙΑΡΑ Δημοκρατική που ήταν επικεφαλής της δίκης Τραμπ: Φωτογραφίζεται γυμνή και έχει δεσμούς με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ…!!!

ΔΕΙΤΕ την ΒΡΩΜΙΑΡΑ Δημοκρατική που ήταν επικεφαλής της δίκης Τραμπ: Φωτογραφίζεται γυμνή και έχει δεσμούς με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ…!!!

by _
0 comment 246 views

ΔΕΙΤΕ την ΒΡΩΜΙΑΡΑ Δημοκρατική που ήταν επικεφαλής της δίκης Τραμπ: Φωτογραφίζεται γυμνή και έχει δεσμούς με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ…!!!


Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ/κανάλι CNBC, σε άρθρο τους με ημερ. 09 Ιουλ. 2019, έγραψαν τα εξής σοκαριστικά για την δημοκρατική βουλευτίνα Stacey Plaskett…

Η δημοκρατική βουλευτής Stacey Plaskett αποφάσισε να αντιστρέψει την πορεία της και θα δώσει πίσω τις συνεισφορές που έλαβε από τον Jeffrey Epstein, ο οποίος κατηγορείται για σωματεμπορία παιδιών .

 

Η κίνηση έρχεται μια μέρα αφότου η ομάδα της είπε στο CNBC ότι ήταν απίθανο να επιστρέψει τις δωρεές της εκστρατείας μετά τη σύλληψη του Epstein στη Νέα Υόρκη.

 

«Υπό το φως νέων πληροφοριών και ισχυρισμών που έχουν γίνει εναντίον του Jeffrey Epstein, αποφάσισα να κάνω συνεισφορές σε οργανώσεις των Παρθένων Νήσων που συνεργάζονται με γυναίκες και παιδιά με το ποσό των προηγούμενων συνεισφορών του», δήλωσε η Plaskett.

ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!! ΑΡΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Και εδώ το αρχικό άρθρο…

Η δημοκρατική βουλευτίνα του Κογκρέσου από τις Παρθένους Νήσους αντιστρέφει την πορεία της και θα δωρίσει τις συνεισφορές εκστρατείας που έλαβε από τον κατηγορούμενο παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν

Democratic congresswoman from Virgin Islands reverses course, will donate campaign contributions from accused child molester Jeffrey Epstein…

Περισσότερα εδώ. Λινκ >> https://www.cnbc.com/2019/07/09/democratic-congresswoman-will-return-jeffrey-epstein-donation.html

Αλλά δεν σταματάμε εδώ,….

…διότι η συγκεκριμένη κυρία έγινε «φημισμένη» to 2017 για το γεγονός πως της αρέσει να φωτογραφίζεται…ΓΥΜΝΗ!!!

ΤΟΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ-ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!….

Δείτε περισσότερα εδώ για τις φώτο. >> https://archive.4plebs.org/pol/thread/175835989/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr