Home ΗΠΑ Ο Μπάιντεν δεν πετάει με το Air Force 1, αλλά με ένα…σαράβαλο!!! Το αυτοκίνητό του…ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Μιλάει στον «τύπο» μέσα από πλατό του Χόλιγουντ!!!!

Ο Μπάιντεν δεν πετάει με το Air Force 1, αλλά με ένα…σαράβαλο!!! Το αυτοκίνητό του…ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Μιλάει στον «τύπο» μέσα από πλατό του Χόλιγουντ!!!!

by _
0 comment 308 views

Ο Μπάιντεν δεν πετάει με το Air Force 1, αλλά με ένα…σαράβαλο!!! Το αυτοκίνητό του…ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Μιλάει στον «τύπο» μέσα από πλατό του Χόλιγουντ!!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Φεβ. 2021, 16:32, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!, σας αποκαλύψαμε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν΄ο Πρόερος των ΗΠΑ. Εάν νομίζετε ότι είναι ο γερο-Μπάιντεν, ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ διότι πρώτα από όλα, συνέλαβε αυτός στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που διεπράχθη ποτέ σε όλη την καταγεγραμμένη ιστρορία των ΗΠΑ: ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!  Τούτο από μόνο του τον καθστά…ΑΚΥΡΟΝ τον Μπάιντεν ως Πρόεδρον και έχει ήδη αρχίσει να αποκαλύπτεται στα δικαστήρια με όλες αυτές της αγωγές της νομικής ομάδος του Ντόναλντ Τράμπ, του, δηλαδή,…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Διαβάστε λοιπόν όλο το άρθρο εδώ για όλες τις λεπτομέρις >> https://greeknewsondemand.com/2021/02/10/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b

Συνεχίζουμε σήμερα με τις αποκαλύψεις μας ότι ο Μπάιντεn είναι ένας πρόεδρος (με μικρο “π”)…ΜΑΪΜΟΥ που…ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου παρατηρούμε τον Μπάιντεν να επεμβαίνει σε ένα SUV πολύ…ΒΡΩΜΙΚΟ!!! ΔΕΙΤΕ πόσο ΒΡΩΜΙΚΟ είναι το εξωτερικό του. ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!! Αλλά όσον αφορά τον Μπάιντεν τα δικά του…ΑΠΛΥΤΑ έχουν ήδη αρχίσει να…ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ -με ό, τι σημαίνει αυτό– και, εν προκειμένω, είναι…ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Αυτό το SUV μοιαζει με SUV ενος…ΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!! ΩΠ! …ΞΕΧΑΣΑ!…ότι ίδιος ο γιος του Μπάιντεν, Χάντερ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ…ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ότι ο Πρόεδρος επιβιβάζεται στο προσωπικό του αεροσκάφος, υπάρχει πάντοτε κόσμος γύρω-γυρω που να τον χαιρετάει και αντιστρόφως. Εδώ όμως…ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Κι ο Μπάιντεν απλά χαιρετάει στον…ΑΕΡΑ.

Επίσης, μπήκε από…ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ από το πιλοτήριον, ενώ ο Πρόεδρος μπαίνει ΠΑΝΤΟΤΕ από την…ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ.

Δείτε τώρα το Airforce 1 του…ΤΡΑΜΠ και κάτω από αυτό, δείτε και το «Airforce 1»  του Μπάιντεν και…ΓΕΛΑΣΤΕ  ΕΛΕΥΘΕΡΑ  διότι…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλά αυτά, στο 10:50 και μετά, το “Airforce 1” του Μπάιντεν αρχίζει να…ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΒΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟΓΗΩΕΘΕΙ!!! ΡΕ ΤΟ…ΣΑΡΑΒΑΛΟ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Και ΑΝ αυτό το αεροσκάφος εμπρόκειτο για το….Air Force 2, τότε δεν θα έβγαζε νόημα ο «πρόεδρος» να ταξιδεύει με αυτό αφού είναι του…ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ και…ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!! Πατήστε εδώ για περισσότερα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τότε το Air force 1;;; Οι φήμες λένε ότι το έχει ακόμη εκείνος ο…ΆΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!  Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;; για περισσότερα.

Πάμε τώρα στην σημερινή «συνέντευξη τύπου» που “παραχώρησε” ο Μπάιντεν στον…«ΤΥΠΟ» στην μεγάλη “αίθουσα του Τύπου” εκεί στην…«ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ». ΠΡΟΣΕΞΤΕ πως τα βάζω όλα…ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ.

Δείτε το ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ??? Την μεγάλη αίθουσα του Τύπου στην Ουάσινγκτον, η μήπως ένα…ΠΛΑΤΟ ΣΤΟ…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ???

Δείτε τώρα το βίντεο όπου επισημαίνει τα εξής…ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….

-ΔΕΝ υπάρχουν δημοσιογράφοι εκεί που να του θέτουν ερωτήματα. Μόνο 2-3 φωτογράφοι απ’ ό,τι φαίνεται, τίποτε άλλο. Άρα, εκτός από τον αμερικανικό λαό, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΤΡΕΛΟ-ΓΕΡΟΣ???

-Το όλο σκηνικό είναι ΨΕΥΤΙΚΟ. Μοιάζει 100 τοις 100 με…ΠΡΟΠ ή ΣΕΤ του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!!

-Στην αρχή της ομιλίας του, ο Μπάιντεν λέει ότι θα πάει στο…ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ για σύσκεψη με τους Στρατηγούς, κτλ, ενώ, στην πραγματικότητα, ο Στρατός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ….ΤΡΑΜΠ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!  Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο  «ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; για περισσότερα για να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το βίντεο….

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!! ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???!!!…

Δείτε τώρα πως…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ!!!….

REUTERS/Carlos Barria

 

Ναι μεν την ελληνικής καταγωγής «εκπρόσωπο τύπο» του Μπάιντεν κα Ψάκη -που όλο ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ λέει διότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ– μιλάει συνέχεια στον τύπο, αλλά στην ίδια αίθουσα του Τύπου τον Μπάιντεν ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΠΑΝΤΩΣ, Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ»…ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr