Home Greek News Κέρκυρα: Παρέλυσε νοσηλεύτρια ύστερα από τον δεύτερο εμβολιασμό με το εμβόλιο

Κέρκυρα: Παρέλυσε νοσηλεύτρια ύστερα από τον δεύτερο εμβολιασμό με το εμβόλιο

by _
0 comment 134 views

Κέρκυρα: Παρέλυσε νοσηλεύτρια ύστερα από τον δεύτερο εμβολιασμό με το εμβόλιο

 Τελευταία Ενημέρωση


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Πριν διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, να είστε όλοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι το εμβόλιο κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού αποτελεί την…ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και ότι ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! Οπότε…ΜΗΝ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!!! Ο Μητσοτάκης κι η κυβέρνησή του είναι ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!


Μια 40χρονη νοσηλεύτρια, χωρίς υποκείμενο νόσημα, υπέστη παράλυση κάτω άκρων από αυτοάνοσο που παρουσίασε μετά τη 2η δόση εμβολίου.


Μια νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre. Δεν έχει εξακριβωθεί αν συνδέεται με το εμβόλιο, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάλογη περίπτωση. Πρόκειται για μία 40χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών.

Η νοσηλεύτρια έχει υποβληθεί σε αξονική, η οποία ήταν «καθαρή» κι εξετάζεται νευρολογικά από τους νευρολόγους για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. «Εχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της», όπως αποκάλυψε στο Open TV και στην «Ωρα Ελλάδος» ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και το επιβεβαίωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

«Ηταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Εχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί ξεκάθαρα, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr