Home Greek News “ΑΡΝΗΤΗΣ” ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

“ΑΡΝΗΤΗΣ” ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 241 views

“ΑΡΝΗΤΗΣ” ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ώρες είναι να το κολλήσουν καμιά ρετσινιά! Να τον πουν και «αρνητή της μάσκας»!

Για άλλη μια φορά παραβιαζει ο πρωθυπουργός τα μέτρα ασφαλείας καθως πριν από τρία λεπτά μιλουσε από την θέση του πρωθυπουργού  και αναγκάστηκε να μπει στο κουβούκλιο ασφάλειας όταν οι βουλευτές αντιπολίτευσης του φώναξαν βάλε μάσκα.

 Ο Πρωθυπουργός σηκώθηκε από την θέση και πήγε να ξεκινήσει την ομιλία του, χωρίς να φοράει μάσκα όπως προβλέπεται.

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των μελών της αντιπολίτευσης που του φώναζε για μάσκα.

 Βλέπετε, όταν κάποιος πάει στο βήμα δεν είναι υποχρεωμένος να την φοράει, όμως όταν είναι στην θέση του, πρέπει να τηρεί το συγκεκριμένο μέτρο προστασίας.

Μετά το αρχικό του ξάφνισμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έβαλε και συνέχισε.

Μιλάμε για απίστευτες εικόνες από ένα πρωθυπουργό που θα επρεπε να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα. Φαίνεται ότι το μυαλό του είναι ακόμη στο γλέντι της Ικαρίας και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί.

Υ.Γ. Και όλα αυτά όταν το πρωί ο Γκικας μας προετοίμαζε για τη χρήση διπλής μάσκας

Πηγή >> https://www.makeleio.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr