Home Greek News Θέλουν να κλείσουν ολοκληρωτικά τις εκκλησίες! – Τέλος λιανεμπόριο & σχολεία! – Αυτά τα μέτρα αποφασίζουν για Αττική

Θέλουν να κλείσουν ολοκληρωτικά τις εκκλησίες! – Τέλος λιανεμπόριο & σχολεία! – Αυτά τα μέτρα αποφασίζουν για Αττική

by _
0 comment 221 views

Θέλουν να κλείσουν ολοκληρωτικά τις εκκλησίες! – Τέλος λιανεμπόριο & σχολεία! – Αυτά τα μέτρα αποφασίζουν για Αττική

Ετοιμάζονται να «ξανακλειδώσουν» τους Θεσσαλονικείς


GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλτο ΈΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ ΚΑΝΑΔΈΖΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΏΝ: ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΕ ΠΟΤΈ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΌΣ!!! και ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ στα μυαλά σας αυτό το μεγάλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!…


Το ολικό lockdown στις «κατακόκκινες» περιοχές, κατά την κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων, Αττική και Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα μετά τις δηλώσεις το Βασίλη Κικίλια.

Τις τελευταίες ημέρες «ψήνεται» ο εκ νέου εγκλεισμός των κατοίκων της Αττικής, με τις απάνθρωπες αποφάσεις και μέτρα της κυβέρνησης να οδηγούν χιλιάδες πολίτες στα όρια της τρέλας.

Στο κάδρο μπαίνει και η Θεσσαλονίκη, αφού μεγάλη αύξηση παρουσιάζει το ιικό φορτίο των λυμάτων του πολεοδομικού συγκροτήματός της.

Η ανάλυση των δειγμάτων που ελήφθησαν την Παρασκευή 5 και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, μετά τον περιβαλλοντικό εξορθολογισμό των μετρήσεων, σε σύγκριση με τις μετρήσεις της 1ης και 3ης Φεβρουαρίου, δείχνει 100% αύξηση της συγκέντρωσης του SARS-CoV-2 στα αστικά υγρά απόβλητα. Το ποσοστό της συγκέντρωσης του ιικού φορτίου ανιχνεύεται σε επίπεδα αντίστοιχα της 20ης Οκτωβρίου, αλλά χαμηλότερα της συγκέντρωσης των τελευταίων ημερών του Οκτωβρίου, όταν είχε ξεκινήσει μία εκθετική αύξησή της, το φθινόπωρο.

Τα απάνθρωπα μέτρα που θα ισχύσουν

Η κόντρα της Εκκλησίας με την κυβέρνηση συνεχίζεται και γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να απαγορεύσουν ακόμα και την ατομική προσευχή των πιστών στους χώρους λατρείας.

Όπως και στα πρότυπα του Μαρτίου, θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, ηλεκτρονικά καταστήματα και με προϋποθέσεις τα καταστήματα οπτικών/βαρηκοΐας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα delivery, take away αλλά και οι λαϊκές αγορές, είπε. Παράλληλα εάν ληφθεί η απόφαση, τότε, λαμβάνοντας υπόψιν το τι είχε εφαρμοστεί τον περασμένο Μάρτιο, αναμένεται να κλείσουν τα σχολεία και όλα τα καταστήματα σημαίνοντας τέλος στο click away, ενώ θα αυξηθεί και το ποσοστό τηλεργασίας.

Όσον αφορά τη μετακίνηση από νομό σε νομό, η απαγόρευση θα εξακολουθήσει να ισχύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/koinonia/961667_theloyn-na-kleisoyn-oloklirotika-tis-ekklisies-telos-lianemporio-sholeia-ayta-ta

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr