Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Το πιόνι της Νέας Τάξης, Γκρέτα Τούνμπεργκ, «προδόθηκε» στην Ινδία μαζί με πλήθος διασήμων. Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…

Το πιόνι της Νέας Τάξης, Γκρέτα Τούνμπεργκ, «προδόθηκε» στην Ινδία μαζί με πλήθος διασήμων. Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…

by _
0 comment 295 views

Το πιόνι της Νέας Τάξης, Γκρέτα Τούνμπεργκ, «προδόθηκε» στην Ινδία μαζί με πλήθος διασήμων. Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»…

Η Γκρέτα φανέρωσε κατά λάθος την οργανωμένη προσπάθεια της Νέας Τάξης για δημιουργία κοινωνικής αποσταθεροποίησης μέσω «κινημάτων»…! Μένει να αποκαλυφθεί η παγκόσμια εγκληματική οργάνωση…!

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μοιράστηκε κατά λάθος ένα μήνυμα στο Twitter που έδειχνε τις οδηγίες που τις έστειλε η ομάδα των καθοδηγητών της σχετικά με τις βίαιες αγροτικές διαδηλώσεις που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Ινδία, πυροδοτώντας μια αστυνομική έρευνα και μια πολιτική καταιγίδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

H 18χρονη αριστερή οικολόγος – ακτιβιστής μοιράστηκε – και στη συνέχεια διέγραψε γρήγορα – ένα μήνυμα που περιγράφει λεπτομερώς μια λίστα με «προτεινόμενες δημοσιεύσεις και ενέργειες» σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που σώθηκαν από το Breaking 911 .

Στη λίστα αυτή, σύμφωνα με το New York Post υπήρχαν μια σειρά από συμβουλές σχετικά με το τι θα δημοσιεύσει η ίδια σε συγκεκριμένο χρόνο, ζητώντας της μάλιστα να δημοσιεύσει και να προσθέσει ετικέτες σε άλλες διασημότητες που θα κάνουν tweets σχετικά με αυτό το γεγονός, συμπεριλαμβανομένης της ποπ σταρ Rihanna .

Εκτός από την καταιγίδα του Twitter, η «εργαλειοθήκη» που μοιράστηκε επίσης πρότεινε να επισημανθούν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις στις ινδικές πρεσβείες.

Στο σημείο αυτό σας καλούμε να θυμηθείτε παλαιότερο άρθρο μας στο οποίο αναλύεται ο σκοπός δημιουργίας «κινημάτων» που δρουν «υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας» παγκοσμίως. Στο άρθρο αυτό με τίτλο «Εξαγωγή τεχνογνωσίας στην οργάνωση «πολύχρωμων επαναστάσεων». Τα «αυθόρμητα» κινήματα παγκοσμίως και η χρηματοδότηση τους…», μπορείτε να δείτε με στοιχεία ποιοι οργανώνουν τέτοια κινήματα, ποιοι τα χρηματοδοτούν και για ποιο σκοπό. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αντίστοιχα «κινήματα» υπάρχουν και στη χώρα μας…!

Επανερχόμενοι στη Γκρέτα, το υλικό της καμπάνιας αυτής και το πρότυπο κοινωνικών μέσων δημιουργήθηκε από το «Poetic Justice Foundation» του Καναδά, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι μια ομάδα βάσης που δημιουργεί «εκδηλώσεις για πρόκληση και διακοπή των συστημικών ανισοτήτων και προκαταλήψεων», σύμφωνα με δημοσίευμα του Times Now . Ο ιστότοπος της ομάδας επιβεβαιώνει ότι «συμμετέχει ενεργά στο #FarmersProtest.»

Στη συνέχεια, η ομάδα μοιράστηκε στο Facebook μια σειρά στιγμιότυπων οθόνης από τις δημοσιεύσεις που φαίνεται να έχουν πάρει διασημότητες για κοινή χρήση.

Μετά τη διαγραφή της λίστας, η Thunberg μοιράστηκε στη συνέχεια μια υποτιθέμενη νεότερη «εργαλειοθήκη» και ένα μήνυμα που έλεγε: «Είμαστε αλληλέγγυοι με το #FarmersProtest στην Ινδία».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας εξέδωσε μια σπάνια δήλωση κατηγορώντας «ξένα άτομα-προσωπικότητες» και διασημότητες ότι δημιουργούν «εντυπωσιασμό» και «προσπαθούν να επιβάλουν την ατζέντα τους».

Η αστυνομία του Δελχί επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ξεκίνησε «ποινική διερεύνηση εναντίον των δημιουργών του« εγγράφου εργαλειοθήκης »» που κοινοποίησε η Thunberg.

«Η έκκληση ήταν να διεξαχθεί οικονομικός, κοινωνικός, πολιτιστικός και περιφερειακός πόλεμος εναντίον της Ινδίας», δήλωσε η αστυνομία για τη συνωμοσία που φαίνεται ότι ανέλαβαν οι Διασημώτητες προεξάρχουσας της Τούνμπεργκ.

Η αστυνομία υπέβαλε μια Πρώτη Αναφορά Πληροφοριών (FIR) – μια προκαταρκτική επίσημη έρευνα – με μια ειδική ομάδα εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο που ηγείται της έρευνας, σύμφωνα με το NDTV.

Πολλές ινδικές εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί ανέφεραν αρχικά ότι είχε επίσης κατατεθεί FIR εναντίον της ίδιας της Thunberg. Ωστόσο, ο Ειδικός Επίτροπος της Αστυνομίας του Δελχί Praveer Ranjan διευκρίνισε αργότερα ότι κανείς δεν είχε ταυτοποιηθεί και ότι η έρευνα εξέταζε αυτούς που βρίσκονται πίσω από το πακέτο εργαλείων, σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI .

Η έρευνα επικεντρώνεται στη διάδοση της δυσαρέσκειας εναντίον της κυβέρνησης, στην προώθηση μίσους και εγκληματικής συνωμοσίας, ανέφερε ο οργανισμός.



Ένας Ινδός υπουργός, VK Singh, είπε ότι το διαγραμμένο tweet του Thunberg «αποκάλυψε τα πραγματικά σχέδια μιας συνωμοσίας σε διεθνές επίπεδο κατά της Ινδίας».

«Οι οδηγίες εκπονήθηκαν με σαφήνεια ως προς το« πώς »,« πότε »και« τι », έγραψε ο Σινγκ.

Ένας μεγάλος αριθμός Ινδών διασήμων συμμετείχε επίσης στην επίθεση εναντίον διασημοτήτων του εξωτερικού που εμπλέκονται στην εξέγερση των αγροτών που πλήττουν την Ινδία για περισσότερο από δύο μήνες.

Η ηθοποιός του Bollywood, Kangana Ranaut, χαρακτήρισε ακόμη και τους διαμαρτυρόμενους αγρότες «τρομοκράτες» και τη Rihanna «ανόητη» για το ευρέως κοινόχρηστο tweet της που ρώτησε τα 100 εκατομμύρια οπαδούς της στο Twitter, «Γιατί δεν μιλάμε γι ‘αυτό;

Πηγή >> ellinikiafipnisis

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr