Home Greek News “ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ Π@#ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ”. ΚΑΦΕΔΕΣ- ΚΡΟΤΙΔΕΣ- ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ.

“ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ Π@#ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ”. ΚΑΦΕΔΕΣ- ΚΡΟΤΙΔΕΣ- ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ.

by _
0 comment 145 views

“ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ Π@#ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ”. ΚΑΦΕΔΕΣ- ΚΡΟΤΙΔΕΣ- ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ. ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥ ΣΕ ΚΑΜΠΑΡΕ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ


Αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι οι Εβρίτες από την επιμονή του Νοτη Μηταράκη και της κυβέρνησης να υλοποιήσουν το χοτ σποτ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, πέταξαν ότι είχαν μπροστά τους, όταν τον είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο μπροστά στο Δημαρχείο για να αποχωρήσει με κατεύθυνση το ΚΥΤ Φυλακίου όπου θα έχει σειρά συναντήσεων μες εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. Με κεντρικό σύνθημα “Διώξτε τον π#@στη από τον Έβρο”, οι κάτοικοι δεν πτοήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μια κλούβα και τα ΜΑΤ είχαν παραταχθεί τόσο μπροστά όσο και πλάγια από το Δημαρχείο για να φυγαδεύσουν τον Μηταράκη που έφυγε σαν τον κλέφτη, αλλά αρκετοί που βρισκόταν από την πλευρά του αστυνομικού μεγάρου, εκσφενδόνισαν ότι είχαν στα χέρια τους εναντίον του αυτοκινήτου που τον μετέφερε.

Ένα από τα αντικείμενα μάλιστα βρήκε στο κεφάλι τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευθυμιάδη που συντόνιζε τα μέτρα ασφαλείας και τον τραυμάτισε ελαφρά.

 

Πηγή >> https://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr