Home Greek News Γεωργιάδης: Υπάρχει στο τραπέζι το σενάριο «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω SMS

Γεωργιάδης: Υπάρχει στο τραπέζι το σενάριο «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω SMS

by _
0 comment 207 views

INTIME

Γεωργιάδης: Υπάρχει στο τραπέζι το σενάριο «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω SMS


Η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 το Σαββατοκύριακο έφερε μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ, όπου παρατηρήθηκαν τεράστιες ουρές, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρέπει να δούμε το πρόβλημα, το οποίο θα ενταθεί σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές το Σάββατο», πρόσθεσε.

Απαντώντας στις πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση να σκέφτεται να βάλει «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω SMS, ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση, σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι όντως αυτό το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι, αλλά ο ίδιος είναι αντίθετος και το θεωρεί πρακτικά ανεφάρμοστο.,,

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.cnn.gr/politiki/story/253668/georgiadis-yparxei-sto-trapezi-to-senario-kofti-stis-metakiniseis-meso-sms?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1hh3Pd6FVagsCZCMyOkGPIW-0W-yUggNnchk_VgLPzcBv58TlNQXxIadg#Echobox=1612772602

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr