Home ΗΠΑ Το Ανώτατο Δικαστήριο εδέχθη να εξετάσει τις προσφυγές των δικηγόρων του Τράμπ που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών!!!

Το Ανώτατο Δικαστήριο εδέχθη να εξετάσει τις προσφυγές των δικηγόρων του Τράμπ που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών!!!

by _
0 comment 218 views

Το Ανώτατο Δικαστήριο εδέχθη να εξετάσει τις προσφυγές των δικηγόρων του Τράμπ που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών!!!


TO ANΩTATO OMOΣΠONΔIAKO ΔIKAΣTHPIO ΔEXTHKE NA EΞETAΣEI TIΣ ΠPOΣΦYΓEΣ THΣ ΠENΣYΛBANIAΣ ΠOY THN EIXE ZHTHΣEI KAI ΠPOΩΘHΣEI O KYBEPNHTHΣ THΣ ΠOΛITEIAΣ TOY MITΣIΓKAN ΠOY THN EIXE ΠPOΩΘHΣEI H ΔIKHΓOPOΣ TOY TPAMΠ H ΠAOYEΛ KAI THΣ ΓEΩPΓIAΣ ΠOY THN EIXE ΠPOΩΘHΣEI O ΛΙΝ ΓOYNΤ.

EΠIΣHΣ ΔIKHΓOPOΣ TOY TPAMΠ, OPIΣE HMEPOMHNIA EΞETAΣHΣ TΩN ΠPOΣΦYΓΩN 19 TOY MHNOΣ.  KAI OI 3 ΠOΛITEIEΣ BΓAZOYN 51 EKΛEKTOPEΣ OΠOY AN ΔIKAIΩΘEI O TPAMΠ ΘA BΓAΛEI 283…


Σύμφωνα με το σάιτ The Gateway Pundit…

Έκτακτο: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ προγραμματίζει την εκλογική υπόθεση της Πενσυλβανίας, την υπόθεση Μίσιγκαν της κας Sidney Powell και την υπόθεση της Γεωργίας του Lin Wood για τη διάσκεψη της 19ης Φεβρουαρίου

Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών θα δώσει ακρόαση στην εκλογική υπόθεση της Πενσυλβανίας, την υπόθεση του Μίτσιγκαν του Σίντνεϊ Πάουελ (Sidney Powell) και την υπόθεση του Λιν Γουντ (Lin Wood) για τις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Η εφημερία The Washington Examiner ανέφερε ότι:

Το Ανώτατο Δικαστήριο ανήρτησε στα πινάκιά του την Παρασκευή αρκετές εκλογικές αγωγές υψηλού προφίλ προς εξέταση στη μεγάλη διάσκεψή στα μέσα Φεβρουαρίου.

 

Οι υποθέσεις περιλαμβάνουν προσφυγές για τις εκλογές του 2020 από τους δικηγόρους του Τραμπ, Lin Wood και Sidney Powell, καθώς και την αγωγή Πενσυλβανίας που κατέθεσε ο Ρεπουμπλικάνος Mike Kelly. Σχεδόν κάθε αγωγή ασχολείται με την εκτεταμένη χρήση των ψηφοδελτίων κατ ᾽εξουσιοδότητη (των απόντων) από πολλές πολιτείες.

 

Η απόφαση ελήφθη αφού το δικαστήριο αρνήθηκε να κάνει “fast-track” όλες τις σχετικές με τις εκλογές αγωγές στις αρχές Ιανουαρίου.

 

Σε σχεδόν κάθε έκκληση προς επίσπευση, οι δικηγόροι που υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσαν στο δικαστήριο ότι εάν οι υποθέσεις δεν ακουστούν πριν από την ορκωμοσία του Μπάιντεν, η επιτυχία τους θα ήταν απίθανη.

 

Ωστόσο, αφού το δικαστήριο τους «έκλασε», πολλοί δικηγόροι δήλωσαν ότι οι προσφυγές ήταν ακόμη σημαντικές και θα μπορούσαν να έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στο μέλλον των εκλογών. Ο δικηγόρος του Τραμπ, Τζον Ίστμαν, δήλωσε στον Ουάσινγκτον Εξεταστής ότι ακόμη και με τον Τραμπ εκτός Λευκού Οίκου, είναι σημαντικό να διευθετηθούν τα ζητήματα που εγείρονται με τη διευρυμένη χρήση ψηφοδελτίων των απόντων ψηφοφόρων.

_______

Πηγή  >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/breaking-us-supreme-court-schedules-pennsylvania-election-case-sidney-powells-michigan-case-lin-woods-georgia-case-feb-19-conference/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr