Home Greek News Τι σχέση έχει ο Φάουτσι με την -καθόλου τυχαία- εμφάνιση Τσιόδρα στη Βουλή; «Θα έχουμε πρόβλημα τον Μάρτιο»

Τι σχέση έχει ο Φάουτσι με την -καθόλου τυχαία- εμφάνιση Τσιόδρα στη Βουλή; «Θα έχουμε πρόβλημα τον Μάρτιο»

by _
0 comment 223 views

Τι σχέση έχει ο Φάουτσι με την -καθόλου τυχαία- εμφάνιση Τσιόδρα στη Βουλή; «Θα έχουμε πρόβλημα τον Μάρτιο»


Οι υπέρμαχoι της χρήσης μασκών παντού στέλνουν το δικό τους μήνυμα!

Στο έλεος του Δρ. Άντονι Φάουτσι και της…επιστημονικής του ομάδας βρίσκονται πλέον οι ΗΠΑ, μετά και την απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ από την προεδρία.

Ήδη μέσα από διάφορα υπογεγραμμένα προεδρικά διατάγματα του Μπάιντεν έχει γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε πολλους χώρους στις ΗΠΑ (π.χ. στα ΜΜΜ).

Αυτή τη φορά ο Άντονι Φάουτσι, το δεξί χέρι κάθε Αμερικανού προέδρου τις τελευταίες δεκαετίες σε ό,τι αφορά τους ιούς, είναι έτοιμος να προτείνει τη χρήση διπλής μάσκας σε όλες τις ΗΠΑ!

Ο ίδιος δήλωσε:

«Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων μπορεί να προτείνουν τη χρήση δύο μασκών, τη μία πάνω στην άλλη, ως προστασία απέναντι στα πιο μεταδοτικά στελέχη του κορωνοϊού. Ακόμα δεν υπάρχουν δεδομένα για να γίνει επίσημη σύσταση. Αλλά και πάλι, είναι λογικό να αυξήσουμε την προστασία».

Κοινώς ο υπέρμαχος των μασκών και του lockdown, Δρ. Άντονι Φάουτσι προαναγγέλλει τη σύσταση και ίσως εν συνεχεία την επιβολή χρήσης διπλής προστατευτικής μάσκας για τους πολίτες!

Την ίδια στιγμή, ένας εκ των πλέον προβεβλημένων λοιμωξιολόγων στη χώρα μας, ο Σωτήρης Τσιόδρας, έκανε μία εμφάνιση απόλυτα σχετιζόμενη με τις αναγγελίες Φάουτσι.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής φορώντας διπλή προστατευτική μάσκα, κάτι που σπάνια βλέπουμε ακόμη και από τους λεγόμενους «ειδικούς».

Aυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο κ. Τσιόδρας φορούσε μία χειρουργική και μία υφασμάτινη μάσκα ακόμα και τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα της Γερουσίας για να μιλήσει στα μέλη της Επιτροπής!

Ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας προειδοποίησε πως αν οι μεταλλάξεις επικρατήσουν παντού, τότε «τον Μάρτιο θα έχουμε πρόβλημα».

Παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα το κινδύνου για την Αττική, εκτιμώντας πως αυτήν την βδομάδα θα έχουμε 7-8.000 κρούσματα.

Όσον αφορά τα παιδιά και τις μεταλλάξεις φάνηκε πιο καθησυχαστικός από άλλους συνάδελφούς του:

«Η επιδημία ακόμη δεν αφορά σε μεγάλο ποσοστό τα παιδιά, καθώς επίσης δεν νοσούν τόσο σοβαρά.  Ωστόσο μπορούν ακόμη να μεταδώσουν ή να κολλήσουν τη νόσο στην οικογένειά τους».

Πηγή >> https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ti-schesi-echei-o-faoytsi-me-tin-katholoy/?fbclid=IwAR0Y5c2zXEYo6ZUuLmpqYcgwTz0wUrV4LptC1Da3Xh2Q5AabehTqcGgy6IY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr