Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ τον Μπάιντεν να υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΚΕΝΑ!!! Γιατί Άραγε;;;

ΔΕΙΤΕ τον Μπάιντεν να υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΚΕΝΑ!!! Γιατί Άραγε;;;

by _
0 comment 359 views

ΔΕΙΤΕ τον Μπάιντεν να υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΚΕΝΑ!!! Γιατί Άραγε;;;

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αυτό αναφέρεται εδώ και μέρες, ότι αυτά τα «εκτελεστικά διατάγματα» που υπογράφει συνέχεια (μέχρι τώρα παραπάνω από 40!) ο ΔΗΘΕΝ «νέος πρόεδρος των ΗΠΑ» Τζο Μπάιντνεν είναι…ΚΕΝΑ…ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, κτλ!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Μήπως αυτό είναι μια ένδειξις του γεγονότος ότι τόσο η «εξουσία» του ως «προέδρου» όσο και η “εκλογή” του ως «προέδρου» είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και, επομένως, …ΑΚΥΡΕΣ???

Πάντως, αυτό που παρατηρούμε σε αυτές τις κενές σελίδες αυτών των δήθεν «εκτελεστικών διαταγμάτων» του Μπάιντεν είναι…ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ διότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο από κανένενα προηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ…!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr