Home Greek News ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ

ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ

by _
0 comment 238 views

ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Το Μέγαρο Μαξίμου είναι χαμένο μέσα στην ανάγνωση των “μαθημάτων” του ΕΛΙΑΜΕΠ! Δηλαδή του “Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής”! Του συμβουλευτικού οργάνου του Μαξίμου, το οποίο έχουν “κορόνα στο κεφάλι τους” η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης και τόσοι άλλοι πολιτικοί κολοσσοί της Πατρίδος μας! Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) αυτόπροσδιορίζεται ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός παραγωγής έρευνας, ιδεών και προτάσεων πολιτικής, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1988! 

Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ο κ. Λουκάς Τσούκαλης, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε να υπερασπιστεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίθεση αμφισβήτησης που δέχτηκε από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στα εθνικά θέματα!

Έτσι ο κ. Τσούκαλης σε άρθρο του που φιλοξένησαν “Τα Νέα” λέγει μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%80/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr